forum.coppermine-gallery.net

Support => cpg1.5.x Support => cpg1.5 upload => Topic started by: Bullek on September 27, 2010, 01:38:55 pm

Title: Can't see Browse button at upload page
Post by: Bullek on September 27, 2010, 01:38:55 pm
Hello,
I have a problem after upgrading my gallery from ver. 1.3x to 1.4x and finally 1.5.8
I can;t see 'Browse' button at upload page.
Look at attached screen.

Where is problem?

Thanks,
Kamil
Title: Re: Can't see Browse button at upload page
Post by: Αndré on September 27, 2010, 01:57:24 pm
You need to select an album first.
Title: Re: Can't see Browse button at upload page
Post by: Bullek on September 28, 2010, 03:28:45 pm
after selecting the album, nothing changes.

Look at my attache
Title: Re: Can't see Browse button at upload page
Post by: Αndré on September 28, 2010, 03:35:35 pm
Please post a link to your gallery and a test user account which has upload privileges.
Title: Re: Can't see Browse button at upload page
Post by: Bullek on September 28, 2010, 05:20:47 pm
OK,
http://www.egzotica.pl/galeria

login: user
pswd: testuser
Title: Re: Can't see Browse button at upload page
Post by: Jeff Bailey on September 28, 2010, 05:41:19 pm
Code: [Select]
<img src="themes/rhinoswelt/images/logo.gif"> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> is probably causing the errors.

Add your header image using the correct procedures. It looks like you just added it to the top of the template.html.
Either use http://documentation.coppermine-gallery.net/en/php-content.htm or add it to the template.html in the body section.
 
Title: Re: Can't see Browse button at upload page
Post by: Bullek on September 28, 2010, 05:47:43 pm
No, if i change skin, problem still is.
I was upload all catalog with cpg 1.5.8 again with replace option, but it nothing change.

I haven't more ideas...
Title: Re: Can't see Browse button at upload page
Post by: Jeff Bailey on September 28, 2010, 05:51:13 pm
Quote
Failed to load resource: the server responded with a status of 403 (Forbidden)
Clear that up on your server. In the css dir and the js dir of your theme.
Title: Re: Can't see Browse button at upload page
Post by: Bullek on September 28, 2010, 06:03:57 pm
Hey it's workin'!
Thanks Jeff!