forum.coppermine-gallery.net

Support => cpg1.5.x Support => cpg1.5 miscellaneous => Topic started by: ChelseaFaye on August 27, 2010, 09:26:18 am

Title: Gallery Problems
Post by: ChelseaFaye on August 27, 2010, 09:26:18 am
Sorry guys, I had NO idea where to post this, so bear with me just for a post or few ;)

I'm a newbie to website owning, and the other day, my gallery started to act up. The pictures wont show up, they are all Red Xs or show up as nothing. Does anyone know what is causing this? My website is fairly new, so I want to work the kinks out and keep everything working properly.

Here's a picture to show you what is happening:

(http://img836.imageshack.us/img836/3936/galleryf.jpg)
Title: Re: Gallery Problems
Post by: Jeff Bailey on August 27, 2010, 10:04:28 am
Please start by posting a link. http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,55415.msg270616.html#msg270616
Please don't hotlink images add it as an attachment instead. http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,55415.msg270617.html#msg270617
Title: Re: Gallery Problems
Post by: ChelseaFaye on August 27, 2010, 11:55:18 pm
Ok, and ok.

Here's a link:

http://www.thelivingend-fans.com/gallery/index.php I just had it offline, but if anyone could help, that would be great. This has been pissing me off greatly as I have 1000s more pictures to upload and the site is being advertised.

None of them are showing up, on the home page and in all albums.
Title: Re: Gallery Problems
Post by: ChelseaFaye on August 28, 2010, 12:03:58 am
Sorry, had no idea how to edit my post, so ignore that "solved" stuff.

The only pictures showing up (quite random, I know) are a few under 'Magazines and Other Scans', other then that the other 8000+ are not.
Title: Re: Gallery Problems
Post by: Nibbler on August 28, 2010, 12:38:49 am
Looks like the files are simply missing. For example the "Tours" directory is not there any more. Check via FTP.

http://www.thelivingend-fans.com/gallery/albums/Tours
Title: Re: Gallery Problems
Post by: ChelseaFaye on August 28, 2010, 04:14:35 am
Thanks for all the help. My issue was my own fault (D'oh). I renamed the folders in the directory for a friend who I was going to teach to upload files via FTP, I guess that's a 'nono'.
Title: Re: Gallery Problems
Post by: Αndré on September 02, 2010, 02:26:25 pm
Marking as solved.