forum.coppermine-gallery.net

Support => cpg1.5.x Support => cpg1.5 install => Topic started by: guntherize on July 22, 2010, 11:01:15 pm

Title: Fatal error when changing the theme
Post by: guntherize on July 22, 2010, 11:01:15 pm
I wanted to see what my site would look like by changing the theme and received this fatal error, now none of the pages work.

Fatal error: Call to undefined function: str_ireplace() in /homepages/35/d168542458/htdocs/main/coppermine/include/functions.inc.php on line 785

http://www.photoshowdown.com/main/coppermine/modifyalb.php

What do I do now?

Please help.
Title: Re: Fatal error when changing the theme
Post by: Jeff Bailey on July 22, 2010, 11:11:22 pm
http://photoshowdown.com/main/coppermine/index.php?theme=curve should get you back.
Title: Re: Fatal error when changing the theme
Post by: guntherize on July 22, 2010, 11:23:18 pm
Thank you I am able to get back in but I'm a little confused.

The theme is set to rainy day and yet another theme is set to the page.  I tried emptying the cache, but it is still not coming up with the rainy day theme.

Does this have to be done remotely since the error notice?

Sorry for not understanding this.
Title: Re: Fatal error when changing the theme
Post by: Jeff Bailey on July 22, 2010, 11:30:06 pm
Try Ctrl+F5 if you are using a Windows PC.
Title: Re: Fatal error when changing the theme
Post by: guntherize on July 22, 2010, 11:31:26 pm
Never mind - I place the theme name in the url address and it work.  This is weird to me!  :'(  Thanks again

http://photoshowdown.com/main/coppermine/index.php?theme=rainy_day
Title: Re: Fatal error when changing the theme
Post by: Phill Luckhurst on July 23, 2010, 12:08:42 am
Can you please resolve your threads - http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,55415.msg270631.html#msg270631

It only takes a second to click the tick. My patience is running out.
Title: Re: Fatal error when changing the theme
Post by: Αndré on July 23, 2010, 09:21:21 am
I tried emptying the cache
It's not the cache. The user theme settings is stored in a cookie. So you have to delete the cookie or just add the parameter as Jeff suggested.


Try Ctrl+F5 if you are using a Windows PC.
I assume this is browser depended. And I also assume that it won't delete cookies, but just clears the cache for that website.