forum.coppermine-gallery.net

Support => cpg1.4.x Support => Older/other versions => cpg1.4 modpack by Stramm => Topic started by: Delta88 on May 30, 2009, 05:29:42 pm

Title: Problems with adding pics/watermarking??
Post by: Delta88 on May 30, 2009, 05:29:42 pm
Sorry if this is in the wrong section!

I had a really weird problem with my gallery the other day, to do with adding pics and watermarking. I have some pre watermarked pictures, so obviously I didnt want them to get watermarked, but then I got the following problems (batch uploading):

- Watermark Turned OFF, File 777, Images WONT ADD
- Watermark Turned ON, File 777, Images WON'T ADD
- Watermark Turned OFF, File and Images 777, Imaged WILL ADD but with WATERMARK

Does anyone have a solution, I upgraded to latest verison of coppermine and stramm, and that hasn't solved anything.
Title: Re: Problems with adding pics/watermarking??
Post by: Stramm on May 31, 2009, 09:17:53 am
Chmod files and folders (777/755, 666/644 depending on your server setup - ask your host if you're not sure).
Undo watermarking.
Retry and make sure you don't pull images out of the cache when checking if watermarking works
Title: Re: Problems with adding pics/watermarking??
Post by: Delta88 on May 31, 2009, 02:12:40 pm
Hi

I followed your steps, and it is still watermarking the images, even with the watermark turned off, the files 777, and the images 666.

Is there anyway of removing stramm, and then reinstalling it without effecting the images.
Title: Re: Problems with adding pics/watermarking??
Post by: Stramm on May 31, 2009, 03:49:08 pm
A link to your gallery please, an image ID of an affected pic and a direct link to one of the images.
Title: Re: Problems with adding pics/watermarking??
Post by: Delta88 on May 31, 2009, 06:58:53 pm
Gallery
http://174.37.152.120/~youknowy/gallery/

Image I have added that tagged even though I didnt want it to (the little tag to the right is the tag that shouldnt be added, and the long tag along the bottom is one I put on it in photoshop)
http://174.37.152.120/~youknowy/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=6&pos=0

By ID do you mean dimenson if so its 1342 2000
Title: Re: Problems with adding pics/watermarking??
Post by: Stramm on June 19, 2009, 11:37:49 am
Is this working now for you?
Title: Re: Problems with adding pics/watermarking??
Post by: Delta88 on June 19, 2009, 04:54:27 pm
No the pictures are still tagging no matter how we chmod them/ the folder, and even if we have watermarking turned off.
Title: Re: Problems with adding pics/watermarking??
Post by: Stramm on June 19, 2009, 06:30:52 pm
can you PM me a CPG admin login
Title: Re: Problems with adding pics/watermarking??
Post by: Delta88 on June 19, 2009, 07:15:31 pm
OK Ill create one for you and get it sent to you soon