forum.coppermine-gallery.net

Support => cpg1.3.x Support => Older/other versions => cpg1.3 Permissions & Access Rights => Topic started by: bishop on March 07, 2006, 03:16:21 am

Title: problems in version 1.3.3
Post by: bishop on March 07, 2006, 03:16:21 am
I installed the coopermine version 1.3.3, with permition for the upload of images only with authorization of the administrator. the problem is that the images are going straight for the system without need approval. How repair?  version used in the runcms


USER:
------------------
Array
(
    [ID] => 567fe60f303c1b7507d4f2cf6d08163d
    [am] => 1
    [liv] => Array
        (
            [groups] => Array
        (
            [group_quota] => 2147483647
    [can_rate_pictures] => 1
    [can_send_ecards] => 0
    [can_post_comments] => 1
    [can_upload_pictures] => 1
    [can_create_albums] => 0
    [pub_upl_need_approval] => 0
    [priv_upl_need_approval] => 0
    [upload_form_config] => 0
    [num_file_upload] => 10
    [num_URI_upload] => 3
    [custom_user_upload] => 0
    [disk_max] => 2147483647
    [disk_min] => 2147483647
    [ufc_max] => 0
    [ufc_min] => 0
    [has_admin_access] => 1
    [group_name] => Administrador
    [can_see_all_albums] => 1
    [group_id] => 1
)

==========================
Queries:
------------------
Array
(
   
Title: Re: problems in version 1.3.3
Post by: Tranz on March 07, 2006, 06:07:23 am
version used in the runcms
Is this a CMS? Is it running a modified version of Coppermine?
Title: Re: problems in version 1.3.3
Post by: bishop on March 07, 2006, 10:57:58 am
yes,

Runcms is a variation of the system xoops.  www.runcms.org
Title: Re: problems in version 1.3.3
Post by: Joachim Müller on March 07, 2006, 06:49:46 pm
http://coppermine-gallery.net/tutorial/uploads/troubleshooting.php