forum.coppermine-gallery.net

Support => cpg1.4.x Support => Older/other versions => cpg1.4 miscellaneous => Topic started by: leotan on December 17, 2005, 06:50:14 am

Title: 'Most viewed' is not working for me
Post by: leotan on December 17, 2005, 06:50:14 am
I am not sure what is wrong, but the 'most viewed' function is not working for me.

It just shows 'No image to display' when I clicked on it.

I have just upgraded from 1.3.2 to 1.4.2.
And I have install the mod for 'picture of the week'.

my site is at http://sghamsters.com/gallery/

Hope someone can help me to solve this.
Thanks.
Title: Re: 'Most viewed' is not working for me
Post by: Tranz on December 17, 2005, 07:16:27 am
When someone else had the same issue, it was due to a dot in the cookie name. But your gallery cookie is just _data.

So I ran update.php and it looks quite different. Did you mod it or use a modded installation of CPG?
Title: Re: 'Most viewed' is not working for me
Post by: leotan on December 17, 2005, 03:35:29 pm
When someone else had the same issue, it was due to a dot in the cookie name. But your gallery cookie is just _data.

So I ran update.php and it looks quite different. Did you mod it or use a modded installation of CPG?

I am using the mod http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=14600.0
I modded it myself according to the instructions given.

Any idea what is wrong?
Title: Re: 'Most viewed' is not working for me
Post by: leotan on December 18, 2005, 04:17:59 am
anyone can help me? thanks.
Title: Re: 'Most viewed' is not working for me
Post by: Joachim Müller on December 19, 2005, 07:45:36 am
undo the mod, verify that "most viewed" works, then re-do it.
Title: Re: 'Most viewed' is not working for me
Post by: leotan on December 20, 2005, 04:44:20 pm
undo the mod, verify that "most viewed" works, then re-do it.
I undo the mod, but it is not working too.
could it be something wrong with the upgrading?
Title: Re: 'Most viewed' is not working for me
Post by: Nibbler on December 20, 2005, 05:13:57 pm
You probably did the edit to include/functions.inc.php wrongly. Revert to the original file from the package and try it again carefully.
Title: Re: 'Most viewed' is not working for me
Post by: leotan on December 21, 2005, 04:17:44 am
You probably did the edit to include/functions.inc.php wrongly. Revert to the original file from the package and try it again carefully.
Thank you so much, the problem is solved.
It is the error while I mod it in functions.inc.php.

funny thing is that how come the functions.inc.php wasn't overwrited when I upload all the original files up to the server.  ???
nevertheless, the problem is solved.

thanks guys! ;D