Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Solved]: Problems with Internet Explorer  (Read 5788 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

photoparity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
[Solved]: Problems with Internet Explorer
« on: April 12, 2009, 10:03:54 am »

I'm not certain if this question has already been posted:

I'm having difficulty with the mid-sized images being shown on the pages in Internet Explorer 8.0.  All it says is click here to see the full sized image.  This problem doesn't exist in Firefox or in Safari.  Right now all I see is a small box with an x in it.

Could you please check this for me:  http://www.photoparity.com

Also, I can't seem to make password protected galleries.  I'm really a newbie at Coppermine and have absolutely no experience with modifying php etc.

Thanks,

Jim
« Last Edit: April 12, 2009, 10:17:22 pm by Phill Luckhurst »
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4885
    • Windsurf.me
Re: Problems with Internet Explorer
« Reply #1 on: April 12, 2009, 11:11:19 am »

There appears to be a problem in your theme. The height and width settings have simply had their values removed between the "" marks. IE picks this up as meaning 1px but FF and Safari just ignore those dimensions.

I have just checked the theme in the demo and it is indeed not picking up the height and width properly though I am not currently sure why.

Your site works ok with the classic theme.

« Last Edit: April 12, 2009, 11:24:37 am by Phill Luckhurst »
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

photoparity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Problems with Internet Explorer
« Reply #2 on: April 12, 2009, 11:25:01 am »

The only place that I see any information about the size in the theme is as follows:

        $ctrl_height = (isset($ctrl_offset[$mime_content['extension']]))?($ctrl_offset[$mime_content['extension']]):$ctrl_offset_default;
        $image_size['whole']='width="'.$CURRENT_PIC_DATA['pwidth'].'" height="'.($CURRENT_PIC_DATA['pheight']+$ctrl_height).'"';


Would this be the appropriate culprit causing me grief?

Thanks.
Logged

photoparity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Problems with Internet Explorer
« Reply #3 on: April 12, 2009, 11:37:16 am »

Oh, it should be noted that the issue with this theme has only just arisen recently.  Everything was working fine last week or even at the beginning of the week.  If there is an issue with an error in the theme, would the developer know how to fix it?
Logged

phill104

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4885
    • Windsurf.me
Re: Problems with Internet Explorer
« Reply #4 on: April 12, 2009, 12:35:47 pm »

There are definately problems with the theme which I do not believe only recently started.

Try the attached theme.php file but make sure you take a backup of your old one first.

Bear in mind I have not tested this as I am on my work computer so cannot make an install
« Last Edit: April 12, 2009, 01:26:09 pm by Phill Luckhurst »
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

photoparity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Problems with Internet Explorer
« Reply #5 on: April 12, 2009, 08:17:16 pm »

I've tried other themes.  This site has been up for awhile without any issues previously.  I only discovered the problem yesterday when a friend advised me that it didn't work.  I'm trying the theme.php you provided.  I'll let you know how that works.  Thanks for your assistance.
Logged

photoparity

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Problems with Internet Explorer
« Reply #6 on: April 12, 2009, 08:27:48 pm »

Good going my friend.  That issue has been resolved with your new theme.php.  You're a god-send.  Thanks muchly.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47843
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: [Solved]: Problems with Internet Explorer
« Reply #7 on: April 13, 2009, 09:20:48 am »

For the benefit of others with similar issues I'm posting the relevant keyword that you failed to post: the theme in question is GrimmDF
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 19 queries.