Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: pics "normal" do not appears in 1.4.16  (Read 4670 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

MysticLuna

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
pics "normal" do not appears in 1.4.16
« on: February 21, 2009, 11:57:35 am »

Hi !
I'm french but I know speak english a little ;)

My Gallery : http://dcfweb.online.fr/coppgall/index.php

I have just install the modpack 1.4.16

I have a problem because the intermediate image do not appears in the gallery. for example : http://dcfweb.online.fr/coppgall/displayimage.php?album=279&pos=5

Logged

MysticLuna

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: pics "normal" do not appears in 1.4.16
« Reply #1 on: February 21, 2009, 12:00:44 pm »

Logged

Stramm

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 6006
    • Bettis Wollwelt
Re: pics "normal" do not appears in 1.4.16
« Reply #2 on: February 21, 2009, 12:11:26 pm »

Update (CPG and then the modpack)! Latest version is 1.4.20. Means you're 4 versions behind.

Then search the modpack board. Has been asked a few times. Usually that's cause of a badly written theme (a theme with all elements in it and not just the modified ones -> theme is overwriting modpack functionality)

MysticLuna

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 7
Re: pics "normal" do not appears in 1.4.16
« Reply #3 on: February 21, 2009, 01:06:05 pm »

Thanks you a lot, I resolved the problem ^^

The topic is solved
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 20 queries.