Advanced search  

News:

CPG Release 1.6.26
Correct PHP8.2 issues with user and language managers.
Additional fixes for PHP 8.2
Correct PHP8 error with SMF 2.0 bridge.
Correct IPTC supplimental category parsing.
Download and info HERE

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: why isn't my gallery showing exif info?  (Read 2991 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wickeddivine

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 22
why isn't my gallery showing exif info?
« on: August 18, 2008, 09:28:09 pm »

Hello,
I have CPG 1.4.18 installed, and for some reason it's not showing the exif info for photos.  I've had other installations of CPG where it worked on this same server, but for this installation it's not working.
Here's one pic:
http://heather.hotpinkflamingo.net/gallery/displayimage.php?album=12&pos=6
On my PC, there is exif info such as camera used, etc. but it's not showing in CPG.
I have it set to read exif data in GPG admin, and have selected some exif elements to display in the "manage exif display" menu.  Why wouldn't it be working?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: why isn't my gallery showing exif info?
« Reply #1 on: August 18, 2008, 09:41:31 pm »

That image doesn't seem to have any EXIF data in the first place.
Logged

wickeddivine

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 22
Re: why isn't my gallery showing exif info?
« Reply #2 on: August 18, 2008, 09:55:36 pm »

But it does.  I can see it on my computer.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.015 seconds with 19 queries.