Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Failed to find block 'file_line' (IPB bridge)  (Read 3761 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cafeine

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 21
    • Cafzone
Failed to find block 'file_line' (IPB bridge)
« on: February 13, 2006, 08:25:15 pm »

I have the following issue when trying to bridge coppermine and IPB 2.1.4 (was working fine before upgrade from coppermine 1.3.3 to 1.4.3):

Code: [Select]
Template error
Failed to find block 'file_line'(#(<!-- BEGIN file_line -->)(.*?)(<!-- END file_line -->)#s) in :

        <tr>
                <td class="tableb" align="center">
                        <font size="3"><b>{MESSAGE}</b></font>


                        <br /><br />
                </td>
        </tr>

Coppermine install: http://www.cafzone.net/galerie/ 
Forum install: http://www.cafzone.net/ipb/
Coppermine version: cpg1.4.3
Forum version: IPB 2.1.4
Test user account: techsup / rulez

BridgeManager settings:
Forum URL:  http://www.cafzone.net/ipb
Forum portal :  http://www.cafzone.net/  (link Geek-o-Matic in the menu bar leads to coppermine)
Relative path to your BBS's config file:  ../ipb/
Use post-based groups?:  5
Also : define('IB_COOKIE_PREFIX', ''); // The prefix used for board cookies  (no prefix in the old config so).


Note : It's an UPGRADE from coppermine 1.3.3. What I did is upload everything, move the files / folders / I have to keep, update de bridge files, then renamed the folders to match the ancients paths. Lauched the upgrade. All went fine. Then I have that page... ;)
Tried to reset the theme setting in the DB to a new 1.4.x theme (tried several), no effect. So I guess it's a bridge problem. But I'm out of idea. :(

« Last Edit: February 16, 2006, 10:23:19 am by GauGau »
Logged

Cafeine

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 21
    • Cafzone
Re: Failed to find block 'file_line' (IPB bridge)
« Reply #1 on: February 14, 2006, 03:31:08 am »

Okay, I checked all the tables in PHPMyadmin and I have the following problem :

#1016 - Can't open file: 'cpg_pictures.MYI' (errno: 130)

This is the only one not too happy with the update.

I saw here some problems close to this one (like this thread). But not the same exactly. And repair does nothing. Any idea ?

SQL Version   MYSQL (4.1.16)
PHP Version   4.4.2 (apache)

All was working well before the upgrade. ;)
« Last Edit: February 14, 2006, 03:39:44 am by Cafeine »
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Logged

Cafeine

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 21
    • Cafzone
Re: Failed to find block 'file_line' (IPB bridge)
« Reply #3 on: February 14, 2006, 12:37:14 pm »

I, of course, searched the net for that, thank you. But no error 130, and no help in the threads you link. Or do I miss something ? Could you be please a bit more specific ?
The "repair table" thingy didn't work btw... I'll ask my admin to try it too.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Failed to find block 'file_line' (IPB bridge)
« Reply #4 on: February 14, 2006, 02:16:02 pm »

MySQL error code 130: Incorrect file format

Contact your server admin.
Logged

Cafeine

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 21
    • Cafzone
Re: Failed to find block 'file_line' (IPB bridge)
« Reply #5 on: February 15, 2006, 07:03:17 pm »

Okayyy, so :
- the power supply of my server burnt during the upgrade. Nice timing !  ;)  So the table was dead. We used a backup, it's "working" now. I still have 2 problems. I hope to solve them soon.

Basically, all the é è à (and so on) are little "?" now. Tried to mess with the lang settings, utf8, stuff like that : no success so far.
Made a new post about that in a thread speaking of the same problem and in the french section of the forum.

Second problem : when i select a folder directly, to go in my wallpapers for exemple, I get that :
While executing query "SELECT category, title, aid, keyword, description, alb_password_hint FROM cpg_albums WHERE aid='6'" on 0
mySQL error: Unknown column 'alb_password_hint' in 'field list'
Solved, this one got a pretty straightforward answer in the forum. ;)

And by the way : Coppermine is great !!
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Failed to find block 'file_line' (IPB bridge)
« Reply #6 on: February 16, 2006, 10:22:59 am »

One issue per thread! Your initial question was solved, marking this thread accordingly and locking it. Search for your other questions and start a new thread if your search doesn't give you an answer.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 24 queries.