Advanced search  

News:

cpg1.5.48 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter a recently discovered vulnerability. It is important that all users who run version cpg1.5.46 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: cpg_pms v2.0 : Blank Screen after Send  (Read 421 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Thommy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
cpg_pms v2.0 : Blank Screen after Send
« on: December 13, 2018, 04:32:18 pm »

No Answers in German Forum, so I'll try it this Way.

Any Ideas whta's going wrong with my Plugin ?
Plugin would working fine but after push "Send" Button I'll get blank (white) Screen.
Massage would be send and also Received.

Debug Mode didn't show any Errors

Best Regards
Thommy
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4591
    • Windsurf.me
Re: cpg_pms v2.0 : Blank Screen after Send
« Reply #1 on: December 13, 2018, 10:12:41 pm »

Usually when you get a blank screen, that shows your server is setup to hide any visible errors. This can be good for security, but not so good for easy debug when there is a problem

Create the error then look on your servers error logs for the time you created the error. That should reveal more details of the problem.

A link to your site will also help us take a look.
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.

Thommy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: cpg_pms v2.0 : Blank Screen after Send
« Reply #2 on: December 13, 2018, 11:03:40 pm »

Hi Phil

Thank you for Replay

All Functions of Gallery and also PMS Plugin are working fine.
Just when sending PM via PMS I'll get WHITE Screen after push "Send" Button.
The PM would be sendet to Receiver and he also get the Massage.
The Massage also shown in my "Outbox" and in his "Inbox".
He also get Notification via Email.

But I don't know why wouldn't redirect to previous Site afte push Send Button.

No Errors are shown in Dubugging Logfile.

Regards
Thommy
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15639
Re: cpg_pms v2.0 : Blank Screen after Send
« Reply #3 on: December 18, 2018, 03:37:40 pm »

German thread: http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,79553.0.html

Works as expected on my local testbed (cpg1.5.46 with cpg_pms v.2.1). As you're currently running cpg1.5.40 with cpg_pms v2.0, please upgrade both your gallery and the plugin. Maybe this already fixes the issue.
Logged

Thommy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 19
Re: cpg_pms v2.0 : Blank Screen after Send
« Reply #4 on: December 18, 2018, 06:58:41 pm »

Hi Αndré

I will try it and Report the Result as soon as possible.

Thank you

Thommy
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.033 seconds with 20 queries.