Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: blank page when trying to login after update  (Read 276 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sindbad5

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Posts: 205
    • My Images - medienarchiv.com
blank page when trying to login after update
« on: August 23, 2017, 02:04:50 am »

Hi, I've updated an existing 1.54x installation with the files from 1.603. Everthing looks fine but I can not login. If I try, I see a blank page.

Here is my gallery:
http://www.photoinfos.com/telescopes/index.php     

There is no errormessage.

Tom
Logged

ron4mac

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 648
Re: blank page when trying to login after update
« Reply #1 on: August 23, 2017, 04:16:51 am »

« Last Edit: August 23, 2017, 04:22:41 am by ron4mac »
Logged

sindbad5

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Posts: 205
    • My Images - medienarchiv.com
Re: blank page when trying to login after update
« Reply #2 on: August 23, 2017, 07:45:45 am »

Yes! Thank you.

After replacing the 1.5 files with 1.6 files, type  www.your-galleryadress/update.php   and follow the procedure.

Tom
« Last Edit: August 23, 2017, 07:55:16 am by sindbad5 »
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.011 seconds with 20 queries.