Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: HTML5 Upload Finishes with a Blank page  (Read 361 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

netb

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 81
HTML5 Upload Finishes with a Blank page
« on: June 25, 2017, 08:24:45 PM »

I have followed the instructions here
http://documentation.coppermine-gallery.net/en/upload_troubleshooting.htm?expand_all=1#upload_support_step-by-step

When I upload a photo with the recommended HTML5 upload it sends me to the editpics.php, for example:

http://greatmusclebodies.com/editpics.php?album=416&newer_than=1498412428

But in the browser I get this blank page with message:

Quote
This page isnít working

greatmusclebodies.com is currently unable to handle this request.

I have created a test user as described in the docs. User is: tester pass is the same as username.

One time I got this error with the HTML5 upload:

Quote
stefito.ivanova.jpg
A valid form token could not be found. #1 /homepathfoo/uniload.php @179

The simple one file at a time upload method works just fine from the looks of it.  ???
Logged

netb

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 81
Re: HTML5 Upload Finishes with a Blank page
« Reply #1 on: June 28, 2017, 05:31:28 PM »

Moved all plugins to another folder and dropped just the default ones inside /plugins but still file upload fails.

These prints appear with the debug enabled:

Quote
/include/init.inc.php
Notice line 198: Undefined index: log_retention
/index.php
Notice line 370: Undefined offset: -1
Notice line 370: Undefined index: pic_count
Logged

netb

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 81
Re: HTML5 Upload Finishes with a Blank page
« Reply #2 on: June 29, 2017, 09:59:22 PM »

Looks like it was a combination of the old cpg 1.5x plugins not being compatible and caching from the host/CDN. At least I think so. Now it looks like everything is fine. It was a very strange issue.
Logged

ron4mac

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 609
Re: HTML5 Upload Finishes with a Blank page
« Reply #3 on: June 30, 2017, 12:53:04 PM »

Glad things got resolved. Thanks for reporting back.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.067 seconds with 21 queries.