Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Migrated to new server - some themes not working  (Read 368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

debraguk

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Migrated to new server - some themes not working
« on: April 23, 2017, 12:17:12 PM »

So I have migrated to a new host. My gallery layout + images are all there but some of my themes have no styling attached. kubrick don't work neither does oranje or tentacle as well as my custom theme.

I've tried re-adding my custom theme but that doesn't appear to work.

Is it a coppermine issue or a theme issue?
Logged

ron4mac

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Posts: 535
Re: Migrated to new server - some themes not working
« Reply #1 on: April 23, 2017, 02:14:54 PM »

You will not likely get any help without at least supplying a link to the gallery.
Logged

debraguk

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Logged

Phill Luckhurst

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: gb
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4368
    • Windsurf.me
Re: Migrated to new server - some themes not working
« Reply #3 on: April 26, 2017, 05:59:12 PM »

They are partly working, for instance - http://danica-patrick.co.uk/gallery/index.php?theme=oranje

It could be that some files have not copied over correctly, or their permissions are incorrect. Also, did you make sure you ran update.php after the move?
Logged
It is a mistake to think you can solve any major problems just with potatoes.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.066 seconds with 20 queries.