Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: My pictures do not show  (Read 337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ForensicGal

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
My pictures do not show
« on: April 12, 2017, 12:56:10 PM »

Hello,

I have recently restored a backup of my coppermine gallery and uploaded all files. I then restored the database and edited the config file to make sure it was pointing to this database. However, none of my images will load? I have checked to make sure the files were uploaded correcty, I have checked to make sure the prefix for the database tables are the same- they are. I have checked CHMOD permissions and I think these all check out okay. Can someone help?

http://rememberingjonbenet.com/articles
Logged

gmc

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 684
    • GMC Design Photo Gallery
Re: My pictures do not show
« Reply #1 on: April 12, 2017, 03:32:24 PM »

A quick look - it appears to be a permissions problem... Attempting to view one of your images directly:
http://rememberingjonbenet.com/articles/albums/userpics/10002/thumb_PEOPLE%20MAGAZINE%2010-6-97%20COVER.JPG
results in a 403 Forbidden error:
You don't have permission to access /articles/albums/userpics/10002/thumb_PEOPLE MAGAZINE 10-6-97 COVER.JPG on this server.

Check for any .htaccess restrictions - as well as CHMOD...
If you can get the pic to display using the URL above - then CPG generated pages will display them properly too.
Logged
Thanks!
Greg
My Coppermine Gallery
Need a web hosting account? See my gallery for an offer for CPG Forum users.
Send me money

ForensicGal

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: My pictures do not show
« Reply #2 on: April 12, 2017, 03:48:13 PM »

Thank you, there was a .htaccess file on my server, I removed it and the images now display.

Thanks again.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.063 seconds with 20 queries.