Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 ... 14 15 16 17 [18] 19   Go Down

Author Topic: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )  (Read 382561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

joginvik

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #340 on: July 12, 2008, 08:49:11 pm »

Имя CAPTCHA v3.0 
Автор bmossavari at My Project
Описание Fighting with spam with CAPTCHA,
Configuration By default confirmation will not show for register users , comment out those lines under codebase.php if you want confirmation for all
       
Имя Slider v2.03 
Автор Timos-Welt based on a mod by pbasmo
Описание Shows a JavaScript slider on album list page with EnlargeIt! integration
       
Имя Copper ad v1.2.4 (Stable) 
Автор BMossavari
Описание A plugin to allow admin to set simple advertisement on gallery.
 
I has EnlargeIt! v0.86, but I uninstall it
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #341 on: July 12, 2008, 10:13:36 pm »

You're not allowed in another language but English here.
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #342 on: July 12, 2008, 10:24:09 pm »

That's just a copy/paste of the plugin screen that happens to be in Russian.

@Timos-Welt: I don't see the point of the my_is_file() function. It does nothing useful, so might as well just use is_file().

Code: [Select]
// cheking for file (Intermadiate) availablity
function my_is_file($file)
{

  if(is_file($file))
return true;
else
return false;
}

If you really need it then wrap it in a function_exists() check to prevent it being defined twice.
Logged

Timos-Welt

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 800
    • Timos-Welt
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #343 on: July 13, 2008, 12:41:38 am »

I think it's a part of some ancient code from Highslide v2. Most of the things Sami coded are really clever, so I don't touch them without urgent need. BTW, I won't update the Highslide plugin anymore and recommend to use the EnlargeIt! plugin instead.

To joginvik:
Open codebase.php with a text editor and find all instances of my_is_file and replace by my_very_own_wurstsuppe, that should fix your special problem.

regards
Timo
Logged

joginvik

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #344 on: July 14, 2008, 09:55:14 am »

thanks, it's working now  ;D

the problem was that I previosly install Highslide, then Enlarge it, then uninstall both and then during the new installation of Highslide there were some problems
Logged

net

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 88
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #345 on: August 22, 2008, 12:58:33 pm »

I've found a issue. When using Timos-Welt latest build and i've moved the coppermine copyright text (Powered by coppermine) i don't get the next / previous controls to show up.

You can see my gallery here: http://83.226.208.220/celebrities

Anyone know how to get around this?
Logged

Timos-Welt

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 800
    • Timos-Welt
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #346 on: August 22, 2008, 07:00:23 pm »

That's a problem of your skin; Highslide expects a string like
Code: [Select]
<div class="footer">in your HTML, but your skin uses
Code: [Select]
<div id="footer">
Two possible solutions:
1. Change id to class in your theme, or
2. Open codebase.php, find the following:
Code: [Select]
// Addition for control bar
  $html = str_replace('<div class="footer"','<div id="hscontrolbar" class="highslide-overlay hscontrolbar">
<a href="#" class="previous" onclick="return hs.previous(this)" title="'.$lang_plugin_highslide['controlbarprev'].'"></a>
<a href="#" class="next" onclick="return hs.next(this)" title="'.$lang_plugin_highslide['controlbarnext'].'"></a>
  <a href="#" class="highslide-move" onclick="return false" title="'.$lang_plugin_highslide['controlbarmove'].'"></a>
  <a href="#" class="close" onclick="return hs.close(this)" title="'.$lang_plugin_highslide['controlbarclose'].'"></a>
  </div><div class="footer"',$html);
and change to
Code: [Select]
// Addition for control bar
  $html = str_replace('<div id="footer"','<div id="hscontrolbar" class="highslide-overlay hscontrolbar">
<a href="#" class="previous" onclick="return hs.previous(this)" title="'.$lang_plugin_highslide['controlbarprev'].'"></a>
<a href="#" class="next" onclick="return hs.next(this)" title="'.$lang_plugin_highslide['controlbarnext'].'"></a>
  <a href="#" class="highslide-move" onclick="return false" title="'.$lang_plugin_highslide['controlbarmove'].'"></a>
  <a href="#" class="close" onclick="return hs.close(this)" title="'.$lang_plugin_highslide['controlbarclose'].'"></a>
  </div><div id="footer"',$html);

Both solutions should solve the problem for you (but not for others who use standard skins!).

regards
Timo
Logged

net

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 88
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #347 on: August 23, 2008, 01:59:13 am »

Awesome, thanks timo.
Logged

net

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 88
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #348 on: August 23, 2008, 02:07:00 am »

Sorry for such a quick follow-up question but is it possible to change the overlay buttons (prev,next,move,close) to only display prev,next in the right top corner, i can remove the image simply by modifying the controlbar images, but that does not change the location.

Thanks again for the wonderful plugin!
Logged

net

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 88
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #349 on: August 23, 2008, 11:42:35 pm »

Damn, sorry again for this tripple post, wish i had a modify button.

Id also like to ask if it's possible to change so that the picture location when you press "next / prev" never lets the mouse of this button, so if you press next without moving your mouse the next image will display in such way that the next button is still on the mouse, which gives a easy browsing without having to aim your mouse each picture.

Thanks again timo for these wonderful plugins you make!
Logged

Timos-Welt

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 800
    • Timos-Welt
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #350 on: August 24, 2008, 12:45:06 pm »

I am not going to develop Highslide plugin any further; Highslide v3.04 is the last plugin version. No new features to come, so it doesn't make sense at all to post feature requests.

EnlargeIt! v2.0 is a 100% functional replacement for Highslide v3.04 and at least as stable. I recommend to use it instead of Highslide.
« Last Edit: September 19, 2008, 12:37:56 pm by Timos-Welt »
Logged

andyleery

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 78
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #351 on: August 25, 2008, 07:32:04 pm »

HI, finde das Plugin super!
Hab da aber jetzt ein Problem.
Hab das zwar schon wo anders beschrieben aber da konnte mir nicht geholfen werden.
Werde es also hier noch mal posten und ich hoffe wir finden eine Lösung.

"Hallo, ich habe das "HighSlide" Plugin bei mir installiert. Funktioniert soweit auch alles, hätte aber gerne eine Modifikation eingebaut.
Manchmal will ich mir das Bild garnicht ansehen als Webmaster, sondern will gleich die Seite "displayimage.php" sehen um dort Infos raus zu saugen.

Dafür möchte ich gerne noch einen Link in der Form von "[Avatar Generator]" anlegen. Das man also gleich zur Bildinfo springen kann, ohne vorher auf das Bild klicken zu müssen.

Habe z.B. das Problem das ich nicht einfach mal so mehrere Tabs im Browser aufmachen kann ohne jedes mal manuell ein neues Browserfenster oder Tab öffnen zu müssen, etc...

Das Projekt findet ihr unter www.bollybilder.de.
Danke für eure Hilfe, kann leider kaum noch PHP um den Code selber zu modifizieren"

Mir wurde folgender "Zusatz-Code für die theme.php vorgeschlagen aber der gewünschte Effekt trifft nicht ein:
Code: [Select]
$template_thumbnail_view = <<<EOT

<!-- BEGIN header -->
        <tr>
<!-- END header -->
<!-- BEGIN thumb_cell -->
        <td valign="top" class="thumbnails" width ="{CELL_WIDTH}" align="center">
                <table width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0">
                        <tr>
                                <td align="center">
                                        <a href="{LINK_TGT}">{THUMB}<br /></a>
<a href="{LINK_TGT2}">Bildinfo</a>
                                        {CAPTION}
                                        {ADMIN_MENU}
                                </td>
                        </tr>
                </table>
        </td>
<!-- END thumb_cell -->
<!-- BEGIN empty_cell -->
                <td valign="top" class="thumbnails" align="center">&nbsp;</td>
<!-- END empty_cell -->
<!-- BEGIN row_separator -->
        </tr>
        <tr>
<!-- END row_separator -->
<!-- BEGIN footer -->
        </tr>
<!-- END footer -->
<!-- BEGIN tabs -->
        <tr>
                <td colspan="{THUMB_COLS}" style="padding: 0px;">
                        <table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
                                <tr>
                                       {TABS}
                                </tr>
                        </table>
                </td>
        </tr>
<!-- END tabs -->
<!-- BEGIN spacer -->
        <img src="images/spacer.gif" width="1" height="7" border="" alt="" /><br />
<!-- END spacer -->

EOT;
}


function theme_display_thumbnails(&$thumb_list, $nbThumb, $album_name, $aid, $cat, $page, $total_pages, $sort_options, $display_tabs, $mode = 'thumb')
{
    global $CONFIG;
    global $template_thumb_view_title_row,$template_fav_thumb_view_title_row, $lang_thumb_view, $template_tab_display, $template_thumbnail_view, $lang_album_list;

    static $header = '';
    static $thumb_cell = '';
    static $empty_cell = '';
    static $row_separator = '';
    static $footer = '';
    static $tabs = '';
    static $spacer = '';

    if ($header == '') {
        $thumb_cell = template_extract_block($template_thumbnail_view, 'thumb_cell');
        $tabs = template_extract_block($template_thumbnail_view, 'tabs');
        $header = template_extract_block($template_thumbnail_view, 'header');
        $empty_cell = template_extract_block($template_thumbnail_view, 'empty_cell');
        $row_separator = template_extract_block($template_thumbnail_view, 'row_separator');
        $footer = template_extract_block($template_thumbnail_view, 'footer');
        $spacer = template_extract_block($template_thumbnail_view, 'spacer');
    }

    $cat_link = is_numeric($aid) ? '' : '&amp;cat=' . $cat;
    $uid_link = (isset($_GET['uid']) && is_numeric($_GET['uid'])) ? '&amp;uid=' . $_GET['uid'] : '';

    $theme_thumb_tab_tmpl = $template_tab_display;

    if ($mode == 'thumb') {
        $theme_thumb_tab_tmpl['left_text'] = strtr($theme_thumb_tab_tmpl['left_text'], array('{LEFT_TEXT}' => $aid == 'lastalb' ? $lang_album_list['album_on_page'] : $lang_thumb_view['pic_on_page']));
        $theme_thumb_tab_tmpl['inactive_tab'] = strtr($theme_thumb_tab_tmpl['inactive_tab'], array('{LINK}' => 'thumbnails.php?album=' . $aid . $cat_link . $uid_link . '&amp;page=%d'));
        $theme_thumb_tab_tmpl['inactive_next_tab'] = strtr($theme_thumb_tab_tmpl['inactive_next_tab'], array('{LINK}' => 'thumbnails.php?album=' . $aid . $cat_link . $uid_link . '&amp;page=%d'));
        $theme_thumb_tab_tmpl['inactive_prev_tab'] = strtr($theme_thumb_tab_tmpl['inactive_prev_tab'], array('{LINK}' => 'thumbnails.php?album=' . $aid . $cat_link . $uid_link . '&amp;page=%d'));
    } else {
        $theme_thumb_tab_tmpl['left_text'] = strtr($theme_thumb_tab_tmpl['left_text'], array('{LEFT_TEXT}' => $lang_thumb_view['user_on_page']));
        $theme_thumb_tab_tmpl['inactive_tab'] = strtr($theme_thumb_tab_tmpl['inactive_tab'], array('{LINK}' => 'index.php?cat=' . $cat . '&amp;page=%d'));
        $theme_thumb_tab_tmpl['inactive_next_tab'] = strtr($theme_thumb_tab_tmpl['inactive_next_tab'], array('{LINK}' => 'index.php?cat=' . $cat . '&amp;page=%d'));
        $theme_thumb_tab_tmpl['inactive_prev_tab'] = strtr($theme_thumb_tab_tmpl['inactive_prev_tab'], array('{LINK}' => 'index.php?cat=' . $cat . '&amp;page=%d'));
    }

    $thumbcols = $CONFIG['thumbcols'];
    $cell_width = ceil(100 / $CONFIG['thumbcols']) . '%';

    $tabs_html = $display_tabs ? create_tabs($nbThumb, $page, $total_pages, $theme_thumb_tab_tmpl) : '';
    // The sort order options are not available for meta albums
    if ($sort_options) {
        $param = array('{ALBUM_NAME}' => $album_name,
            '{AID}' => $aid,
            '{PAGE}' => $page,
            '{NAME}' => $lang_thumb_view['name'],
            '{TITLE}' => $lang_thumb_view['title'],
            '{DATE}' => $lang_thumb_view['date'],
            '{SORT_TA}' => $lang_thumb_view['sort_ta'],
            '{SORT_TD}' => $lang_thumb_view['sort_td'],
            '{SORT_NA}' => $lang_thumb_view['sort_na'],
            '{SORT_ND}' => $lang_thumb_view['sort_nd'],
            '{SORT_DA}' => $lang_thumb_view['sort_da'],
            '{SORT_DD}' => $lang_thumb_view['sort_dd'],
            '{POSITION}' => $lang_thumb_view['position'],
            '{SORT_PA}' => $lang_thumb_view['sort_pa'],
            '{SORT_PD}' => $lang_thumb_view['sort_pd'],
            );
        $title = template_eval($template_thumb_view_title_row, $param);
    } else if ($aid == 'favpics' && $CONFIG['enable_zipdownload'] == 1) { //Lots of stuff can be added here later
       $param = array('{ALBUM_NAME}' => $album_name,
                             '{DOWNLOAD_ZIP}'=>$lang_thumb_view['download_zip']
                               );
       $title = template_eval($template_fav_thumb_view_title_row, $param);
    }else{
        $title = $album_name;
    }


    if ($mode == 'thumb') {
        starttable('100%', $title, $thumbcols);
    } else {
        starttable('100%');
    }

    echo $header;

    $i = 0;
    foreach($thumb_list as $thumb) {
        $i++;
        if ($mode == 'thumb') {
            if ($aid == 'lastalb') {
                $params = array('{CELL_WIDTH}' => $cell_width,
                    '{LINK_TGT}' => "thumbnails.php?album={$thumb['aid']}",
                    '{THUMB}' => $thumb['image'],
                    '{CAPTION}' => $thumb['caption'],
                    '{ADMIN_MENU}' => $thumb['admin_menu']
                    );
            } else { print_r($thumb);
                $params = array('{CELL_WIDTH}' => $cell_width,
                    '{LINK_TGT}' => "displayimage.php?album=$aid$cat_link&amp;pos={$thumb['pos']}$uid_link",
'{LINK_TGT2}' => "displayimage.php?pos=-{$thumb['pid']}",
                    '{THUMB}' => $thumb['image'],
                    '{CAPTION}' => $thumb['caption'],
                    '{ADMIN_MENU}' => $thumb['admin_menu']
                    );
            }
        } else {
            $params = array('{CELL_WIDTH}' => $cell_width,
                '{LINK_TGT}' => "index.php?cat={$thumb['cat']}",
                '{THUMB}' => $thumb['image'],
                '{CAPTION}' => $thumb['caption'],
                '{ADMIN_MENU}' => ''
                );
        }
        echo template_eval($thumb_cell, $params);

        if ((($i % $thumbcols) == 0) && ($i < count($thumb_list))) {
            echo $row_separator;
        }
    }
    for (;($i % $thumbcols); $i++) {
        echo $empty_cell;
    }
    echo $footer;

    if ($display_tabs) {
        $params = array('{THUMB_COLS}' => $thumbcols,
            '{TABS}' => $tabs_html
            );
        echo template_eval($tabs, $params);
    }

    endtable();
    echo $spacer;
}

Das war der Text dazu vo, User "eenemeenemuu":
Quote
Nein. Wenns jetzt nicht geht, spuckt dir höchstwahrscheinlich das HighSlide-Plugin in die Suppe.
Setz dich einfach mal mit meiner minimalen, simplen Modifikation auseinander. Ich habe in der Funktion theme_display_thumbnails() den Platzhalter {LINK_TGT2} definiert und diesen dann in $template_thumbnail_view eingebaut. Diese Modifikation musst du wahrscheinlich im HighSlide-Plugin vornehmen, da dort vermutlich deine Modifikation aus der theme.php bestimmt überschrieben wird.
Das ist aber alles nur Spekulation, da ich (wie schon gesagt) das Plugin nicht kenne. In meinem Test-CPG hat meine Modifikation den gewünschten Effekt erzielt.
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #352 on: August 26, 2008, 07:09:15 am »

When posting in this thread use either english or if you are unable to have a friend translate it for you. Otherwise post in the German support board.
Logged

andyleery

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 78
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #353 on: August 26, 2008, 01:58:44 pm »

LOL sorry I forgot that this one was a english forum. Anyway, I found my answers somewhere else, thx!
Logged

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #354 on: August 26, 2008, 04:08:31 pm »

LOL sorry I forgot that this one was a english forum. Anyway, I found my answers somewhere else, thx!

Good for you. Post the location of your answer also here so others are maybe helped by it.
Logged

net

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 88
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #355 on: September 18, 2008, 12:17:16 am »

sorry to hit this topic again, but i wonder if there is a simple solution to disable the "resize depending how big your browser window is" setting? just show the image "as is" directly.
Logged

Leonidas

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5
    • Professional Foto-Studio
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #356 on: November 23, 2008, 01:32:05 am »

Thanks for a plug-in! Interestingly and Russian be not going to add?
Logged
I left from paradise!?...

Leonidas

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5
    • Professional Foto-Studio
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #357 on: November 23, 2008, 03:07:22 am »

Thanks for a plug-in! Interestingly and Russian be not going to add?
Russian languages for a plug-in
Logged
I left from paradise!?...

webhigh

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 20
Adding lightbox to cpmfetch -simple answer and solution
« Reply #358 on: January 11, 2009, 03:21:36 pm »

At the risk of being flamed this solution is not that difficult I'm just amazed it was not posted clearly before or as a documented option for cpmfetch.


Here it is:


first download lightbox
next upload lightbox to the same directory as the page displaying the cpmfetch images

next add these links to your page in the <head> area

<link rel="stylesheet" href="lightbox_assets/css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />
<script src="lightbox_assets/js/prototype.js" type="text/javascript"></script>
<script src="lightbox_assets/js/scriptaculous.js?load=effects" type="text/javascript"></script>
<script src="lightbox_assets/js/lightbox.js" type="text/javascript"></script>

Change Bold to what ever your lighbox directory is called

Add this <body onload="initLightbox()"> as the body tag or at least this if you already have others there initLightbox()

Next add this to where you want cpmfetch to show - I this case we are showing random images with the Album Title below each image

<?php
  include_once "./gallery/cpmfetch/cpmfetch.php";
  $objCpm = new cpm("./gallery/cpmfetch/cpmfetch_config.php");
  $options = array(
  "subtitle" => "<center>{{aTitle}}</center",
  "linktemplate"=>'http://yourdomainname.com/gallery/albums/{{pFilepath}}{{pFilename}}"rel="lightbox"');
  $objCpm->cpm_viewRandomMediaFrom("cat=partners:album=tours",1, 6, $options);
  $objCpm->cpm_close();
?>

Bold = directory for your coppermine gallery

That's all it takes.

Have fun



Logged

Timos-Welt

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 800
    • Timos-Welt
Re: Adding lightbox to cpmfetch -simple answer and solution
« Reply #359 on: January 11, 2009, 04:38:01 pm »

At the risk of being flamed this solution is not that difficult I'm just amazed it was not posted clearly before or as a documented option for cpmfetch.

blah blah blah...

Your posting is not related to this plugin in any way. Why do you spam this thread?
Logged
Pages: 1 ... 14 15 16 17 [18] 19   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 21 queries.