Advanced search  

News:

cpg1.5.44 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.42 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1] 2 3 4 5   Go Down

Author Topic: (R.C. Menu) Disable right click and show your custom menu (Cross Browser)  (Read 117174 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project

R.C. Menuver 2.0.1 (Stable)
---------------------------
It's Only work with IE MSIE 6+ - Mozilla 1.5+ - FireFox .9+ compatible
You can use this plugin to Create your custom right click menu
- support user mode & admin mode for each menu item
Direct Download (v.2.0.1)

Update
v1.0.1 - 2006/07/09 - 7:00 GMT

Fixed
=====
- issue with full size picture

New
=====
- French language By PYAP

v2.0.0 - 2006/07/11 - 08:00 GMT

New
======
- New javascript core based on Jeremy McPeak's class
- Browsers Supported: MSIE 6+ - Mozilla 1.5+ - FireFox .9+
- Valid XHTML 1.0 Transitional (W3C compatible)

v2.0.1 - 2007/12/08 - 11:30 GMT

fixed
======
- uninstall/re-install bug (http://forum.coppermine-gallery.net/index.php?topic=33377.msg234597#msg234597)


known Issue
======
- you can't have target for menu item link , because of W3C validation there is no Target attribute
« Last Edit: December 17, 2007, 06:34:07 AM by Sami »
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Pascal YAP

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 13833
  • Hello World :-)

Hey Borzoo,

Quote
It's Only work with IE
Very actractive plugin for those who use IE  ;D
Unfortunatly, Firefox is out ! Bad news for some of my Users  ;)

Nice Job again Borzoo ;)

But your Plugin does'nt work at all with customized Theme like mine :-\

PYAP
« Last Edit: July 07, 2006, 11:09:00 PM by PYAP »
Logged
! Pas de PM please ! No PM s'il vous plait !

Pascal YAP

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 13833
  • Hello World :-)

Mornin',

RC Menu In French

PYAP
Logged
! Pas de PM please ! No PM s'il vous plait !

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project

thank you for translation ...
- I'm working on F.F.
- what error did you get ?
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Terboggs

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 32
    • Susan G's Gallery
larger pics
« Reply #4 on: July 09, 2006, 08:04:32 AM »

If you can get this to work on the larger pics, I will have died and gone to heaven.
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project

oops!
it's a bug ...I'll fix that soon, you'll be there soon ;)
« Last Edit: July 09, 2006, 09:51:00 AM by bmossavari »
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project

issue fixed
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project

New Cross Browser Version of R.C.Menu is ready
It's compatible with with:
Browsers Supported: MSIE 6+ - Mozilla 1.5+ - FireFox .9+
If you using older version of this plugin, you should completely (set "Remove the table that was used to store settings" to YES ) uninstall it .
Please feel free to check it ...
« Last Edit: July 11, 2006, 12:14:13 PM by bmossavari »
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

mehyaa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
  • Saladin the Just
    • Best of Anime

Is there a demo of this plugin working? Because i can't make it work under Firefox nor IE. Under IE, IE gives javascript error as there is no class. What is my or the plugin's problem?

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project

post a link to your gallery ...
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

mehyaa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
  • Saladin the Just
    • Best of Anime

The URL to my gallery: http://www.bestofanime.net/gallery/

Take a look but i can't keep the plugin enabled for long when it is not working ; ) because of js error in IE

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project

did you edit plugins/rcmenu/js/XWebMenuClass.js file?
it's corrupted you need to re-upload the orginal version
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

mehyaa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
  • Saladin the Just
    • Best of Anime

i did not edit any plugin file, but for any mistake i'm reuploading it.

.......

I've reuploaded it. Nothing changed, the issue continues...




I have to disable the plugin now. If you'll get any idea of correcting of it or what is the problem of it post here. Thanks for your help...
« Last Edit: August 16, 2006, 06:31:55 PM by mehyaa »
Logged

angeldevil

  • Translator
  • Coppermine frequent poster
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 107
Re: (R.C. Menu) Disable right click and show your custom menu (Cross Browser)
« Reply #13 on: January 27, 2007, 06:25:15 PM »

Hi Sami!

italian language is attacched
Logged
a

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: (R.C. Menu) Disable right click and show your custom menu (Cross Browser)
« Reply #14 on: January 27, 2007, 06:28:47 PM »

Thank you Angel ;)
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: (R.C. Menu) Disable right click and show your custom menu (Cross Browser)
« Reply #15 on: January 30, 2007, 03:27:15 PM »

Sami,

dutch.php added to this post.

Regards,
Hein
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: (R.C. Menu) Disable right click and show your custom menu (Cross Browser)
« Reply #16 on: January 30, 2007, 04:10:27 PM »

Nice to see you around & thank you
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Hein Traag

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: nl
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 2166
  • A, B, Cpg
    • Personal website - Spintires.nl
Re: (R.C. Menu) Disable right click and show your custom menu (Cross Browser)
« Reply #17 on: January 30, 2007, 04:42:06 PM »

<offtopic>
The keyword is BUSY. Hectic times at work. Bought my own house etc etc
Going to be here more often again as the workload becomes less  ;D
</offtopic>
Logged

fatmcgav

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 10

Hi there,

I've just installed this plugin. Install went fine.

However, when I try to edit the settings, on hitting submit it gives me
Quote
Critical error
There was an error while processing a database query

However it inserts new links ok.

Any ideas? www.fatmcgav.me.uk/testgal...

Cheers
Fatmcgav
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de

Enable debug_mode in coppermine's config, then post the actual error (the query that fails). Do not post debug_ouput.
Logged
Pages: [1] 2 3 4 5   Go Up
 

Page created in 0.085 seconds with 20 queries.