Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 10
 21 
 on: June 21, 2017, 10:42:36 PM 
Started by netb - Last post by ron4mac
When changing mysql_ functions so they will work with PHP 7+, it would be best for you to use the cpg_db_ versions (as found in include/functions.inc.php). Doing so will help future-proof the code.

 22 
 on: June 21, 2017, 10:30:04 PM 
Started by netb - Last post by netb
I tried the updated version 0.3 with cpg 1.6.03 and PHP 7.1. Just updated these two functions mysqli_free_result and mysqli_fetch_array. But it doesn't seem to work now.

Okay, I was in haste and now from home it seems to be working perfectly! Maybe there was some sort of a caching problem before. As stated I've just updated the mysql to mysqli. Now it found the test file that I've dropped in and wasn't in the database.  :)

 23 
 on: June 21, 2017, 07:00:59 PM 
Started by VolkerF - Last post by VolkerF
Hallo

Folgendes möchte ich tun. Ich habe ein Album, nennen wir es "Fliegen" in der Kategorie "Insekten" mit meinetwegen 10 Bildern und deren Beschreibungen.
Nun lege ich dasselbe Album "Fliegen" in der Kategorie "Spezeille Fliegen" an.
Wie kann ich nun die Dateien aus dem ersten Album in das zweite kopieren oder dort anzeigen lassen ohne erneut die 10 Bilder hochladen zu müssen und die Beescheibungen wieder einzufügen?
Ich muss dazu sagen, das ich schon den Tip mit den "Keywords" gelesen habe, aber null kapiere was ich machen muss.

Danke Volker

 24 
 on: June 21, 2017, 06:41:56 PM 
Started by netb - Last post by gmc
The form token is only valid for a period of time... I don't recall the actual limit - but if you are getting this error after the page has been displayed for a while - it is a 'normal' expected response...  Also could be an issue if cookies are cleared.

If other than that - please provide more details in how you might create the error.

 25 
 on: June 21, 2017, 05:14:48 PM 
Started by netb - Last post by netb
The Disable\Install\Uninstall buttons doesn't seem to be working in the Plugin Manager. Sometimes it displays:
 
Quote
Error
A valid form token could not be found.

 26 
 on: June 21, 2017, 04:35:30 PM 
Started by netb - Last post by netb
I tried the updated version 0.3 with cpg 1.6.03 and PHP 7.1. Just updated these two functions mysqli_free_result and mysqli_fetch_array. But it doesn't seem to work now.

 27 
 on: June 21, 2017, 03:53:55 PM 
Started by netb - Last post by netb
PHP 7+ does not support mysql_ functions.

change mysql_fetch_assoc to cpg_db_fetch_assoc

Yes, thank you!

I just found that after posting and changed it with mysqli_fetch_assoc. Was going to write that it works that way but unsure if its desirable. I'll change it with your suggestion.

 28 
 on: June 21, 2017, 03:23:58 PM 
Started by netb - Last post by ron4mac
PHP 7+ does not support mysql_ functions.

change mysql_fetch_assoc to cpg_db_fetch_assoc

 29 
 on: June 21, 2017, 02:38:35 PM 
Started by cong - Last post by universesthetique
Great , the arabic is a popular language

 30 
 on: June 21, 2017, 02:06:39 PM 
Started by netb - Last post by netb
Hello,

I've migrated to PHP 7.1 and cpg 1.6.03
I have the mod for Open Graph in my custom theme from here - http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,76929.20.html

Gallery address is greatmusclebodies.com
Here is the code I have in theme.php:
Code: [Select]

/******************************************************************************
** Section <<<pageheader>>> - START
******************************************************************************/
function pageheader($section, $meta = '')
{
    global $CONFIG, $THEME_DIR;
    global $template_header, $lang_charset, $lang_text_dir;

//Escape the Inspekt sanitization and declare {META} vars for Open Graph
/*global $CPG_PHP_SELF, $LINEBREAK, $CURRENT_PIC_DATA, $CURRENT_ALBUM_DATA;
if ($CPG_PHP_SELF == 'displayimage.php') {
$meta .= $LINEBREAK . '<meta property="og:url" content="' . $CONFIG['ecards_more_pic_target'] . 'displayimage.php?pid=' . $CURRENT_PIC_DATA['pid'] . '" />';
$meta .= $LINEBREAK . '<meta property="og:image" content="' . $CONFIG['ecards_more_pic_target'] . $CONFIG['fullpath'] . $CURRENT_PIC_DATA['filepath'] . $CURRENT_PIC_DATA['filename'] . '" />';
} elseif ($CPG_PHP_SELF == 'thumbnails.php') {
if ($CURRENT_ALBUM_DATA['aid']) {
$album = $CURRENT_ALBUM_DATA['aid'];
$sql = "SELECT filepath, filename FROM {$CONFIG['TABLE_PICTURES']} WHERE approved = 'YES' AND aid = '{$CURRENT_ALBUM_DATA['aid']}' ORDER BY pid DESC LIMIT 1";
} else {
$superCage = Inspekt::makeSuperCage();
$album = $superCage->get->getAlpha('album');
$sql = "SELECT filepath, filename FROM {$CONFIG['TABLE_PICTURES']} WHERE approved = 'YES' ORDER BY RAND() LIMIT 1";
}
$thumb = mysql_fetch_assoc(cpg_db_query($sql));
$meta .= $LINEBREAK . '<meta property="og:url" content="' . $CONFIG['ecards_more_pic_target'] . 'thumbnails.php?album=' . $album . '" />';
$meta .= $LINEBREAK . '<meta property="og:image" content="' . $CONFIG['ecards_more_pic_target'] . $CONFIG['fullpath'] . $thumb['filepath'] . $thumb['filename'] . '" />';
}*/


It gives server error 500 for all the thumbnails.php pages. After commenting it everything is working seemingly fine. Any ideas what might have changed to break it?

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 10

Page created in 0.984 seconds with 16 queries.