Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Where do I put the icon image for a new menu item?  (Read 1839 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

catwoman

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Where do I put the icon image for a new menu item?
« on: July 28, 2013, 08:02:10 am »

I'm getting this code show up when I put in a new menu button that links to my bridge smf forum using the custom menu link in configuring the theme...

Logged

Jeff Bailey

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1323
  • Fishing relaxes me.
    • Bailey Family Co.
Re: Where do I put the icon image for a new menu item?
« Reply #1 on: August 01, 2013, 10:33:26 pm »

How did you add the new button? A theme edit?
Logged
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. - Henry Ford

catwoman

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Re: Where do I put the icon image for a new menu item?
« Reply #2 on: August 02, 2013, 12:55:07 am »

How did you add the new button? A theme edit?

No, I just found the {CUSTOM_LNK_ICO} in the template.php file and just deleted it, so it doesn't have any icon.  Its the only way I could figure out how to do since I was having problems view the template.html file.  When I get more time, I'll probably go back and fix that, but it works for now.
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15369
Re: Where do I put the icon image for a new menu item?
« Reply #3 on: August 21, 2013, 01:06:55 pm »

Please have a look at this thread: http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,76418.0.html

That bug will be fixed in the next Coppermine release.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 22 queries.