Advanced search  

News:

cpg1.5.44 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.42 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Message says there are no User Galleries but there is!  (Read 8108 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bcrescue

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Message says there are no User Galleries but there is!
« on: January 27, 2012, 09:30:25 AM »

Hi all

I have managed to set up my gallery & have added an album. However I keep getting an i message saying there are no User Galleries when there is at least 1 - the one I created. I have attached a screen clip of what it says.

Why am I getting this error? I thought it might be because I was logged in as an Adminstrator so I logged out & then visited the site but still got the same message.

Can anyone shed some light....

Thanks
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15247
Re: Message says there are no User Galleries but there is!
« Reply #1 on: January 27, 2012, 12:12:53 PM »

Please post a link to your gallery. It seems that you moved the album from another category directly to the user galleries category. That's not how that category works, as it's a special category for user albums.
Logged

bcrescue

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Message says there are no User Galleries but there is!
« Reply #2 on: January 27, 2012, 03:45:36 PM »

Here is the link to my Gallery - still in draft mode  :)

http://www.beaglerescuensw.org.au/gallery

Cheers
BCRescue
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15247
Re: Message says there are no User Galleries but there is!
« Reply #3 on: January 27, 2012, 04:13:44 PM »

It's not possible to create albums directly in that category, but it's possible to move them to that category (I'll try to fix that for the next Coppermine release).

You have now 3 possibilities:
- Move that album back to another category (e.g. to * No category *), create a new album directly in your user category (* My gallery*) and move the picture(s) to that album
- Adjust the category ID of that album manually in the database
- Delete the album, create a new album directly in your user category (* My gallery *) and upload your file(s) again
Logged

Αndré

  • Administrator
  • Coppermine addict
  • *****
  • Country: de
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 15247
Re: Re: Message says there are no User Galleries but there is!
« Reply #4 on: January 27, 2012, 04:39:19 PM »

I'll try to fix that for the next Coppermine release
Fixed in SVN revision 8313.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.071 seconds with 19 queries.