Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 10   Go Down

Author Topic: Permanent Watermark with GD2  (Read 197579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fedexx

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 25
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #40 on: October 15, 2004, 07:57:00 pm »

I know the answer that is going to give GauGau to me but of all ways I ask myself in case somebody attempt. Works this add for cpg nuke? ::)
Logged

TranzNDance

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6148
    • Take Thu! Gallery
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #41 on: October 15, 2004, 08:00:41 pm »

If you know the answer, why do you ask? Try out the mod for yourself. People are here because they are using and developing the standalone version of Coppermine. You expect them to test it out on cpgnuke? Also, cpgnuke does have its own forums.
Logged

fedexx

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 25
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #42 on: October 15, 2004, 08:20:29 pm »

ok thanks to be SO amiable, TranzNDance
Logged

TranzNDance

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6148
    • Take Thu! Gallery
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #43 on: October 15, 2004, 08:49:22 pm »

You're welcome. Thank you for being so considerate of our time.
Logged

fedexx

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 25
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #44 on: October 15, 2004, 09:06:48 pm »

If I consider its time coverall yours. who must of be SO imporatant... excuse me nonwise that spoke with a so huge man...  :-\\ ;D
Logged

maria

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #45 on: October 16, 2004, 07:02:49 pm »

Hi! I need obtain that watermark is added to the photos that I raise with of the batch, they excuse if I am annoying but I am new in this forum and I need do this for my CPG. Thanks
Logged

TranzNDance

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6148
    • Take Thu! Gallery
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #46 on: October 16, 2004, 07:07:29 pm »

Maria, I'm sorry, but what is your question? The instructions for the mod are on page 1 of this thread.
Logged

mrsandman

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #47 on: October 17, 2004, 06:12:06 pm »

ive installed the hack bu dont have a watermark.png. ok i dont know how to create my watermark.png?? i just want a text, simple tutorial please.
Logged

TranzNDance

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 6148
    • Take Thu! Gallery
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #48 on: October 17, 2004, 06:17:52 pm »

It would depend on what imaging software you have. You could do a search in a serach engine for something like "create watermark photoshop" if you have Photoshop.
Logged

mrsandman

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #49 on: October 17, 2004, 06:22:31 pm »

i dont use an imaging software. i just upload off my camera. cant i use php and gd to do this?
Logged

Burpee

  • Contributor
  • Coppermine regular visitor
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 71
    • Vuurwerklook.com
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #50 on: October 18, 2004, 01:54:15 am »

Perhaps http://www.cooltext.com/ could be a solution for you... try rendering it as a .PNG with transparency...

mrsandman

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 4
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #51 on: October 18, 2004, 02:02:45 am »

thanks i will give it a go
Logged

maria

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #52 on: October 18, 2004, 05:34:52 am »

TranzNDance thanks already reesolve my problem, but i have a new one,: ( but I am going to postear it in 1,2 forum CPG Standalone Support because it does not go with this subject
bye !
Logged

yemgi

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 16
    • Bahamut Cars
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #53 on: October 21, 2004, 02:33:59 pm »

Hi all,

I have just installed this mod but I can't get it work :(

When I try watermarking existing images, here is what I get :
Code: [Select]
Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 305

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 306

Warning: imagecopy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 323

Warning: imagejpeg(): Unable to open 'albums/divers/banni_re_internet.jpg' for writing in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 324
albums/divers/banni_re_internet.jpg modifié avec succès!

In the Configuration Menu, watermarking remain on Off and the watermak path is empty, I looked int the database and the values are OK.

Have I done something wrong ?

Edit :
I am runinng CPG1.3.2 with IPB2.0 bridge
GD2 is enabled
Logged

DaRichMan

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #54 on: October 21, 2004, 03:19:20 pm »

Hi all,

I have just installed this mod but I can't get it work :(

When I try watermarking existing images, here is what I get :
Code: [Select]
Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 305

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 306

Warning: imagecopy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 323

Warning: imagejpeg(): Unable to open 'albums/divers/banni_re_internet.jpg' for writing in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 324
albums/divers/banni_re_internet.jpg modifié avec succès!

In the Configuration Menu, watermarking remain on Off and the watermak path is empty, I looked int the database and the values are OK.

Have I done something wrong ?

Edit :
I am runinng CPG1.3.2 with IPB2.0 bridge
GD2 is enabled

I've got the same errors. Anyone?
Logged

alfisti.net

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
    • http://alfisti.net
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #55 on: October 22, 2004, 12:49:30 am »

Thanks Burpee :)
I love it and all work fine with photos, but I have problems with uploading videos.
Setting videos to the database work only when I disable the watermarking.
Have I made a mistake or this this "normal".
If it is normal, is there a way to ask for the type of file in the script so that videos don´t get a watermark and make trouble?

Regards
André
Logged

MikaK

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 22
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #56 on: October 22, 2004, 06:42:57 am »

This is a very well written mod.

A small glitch however: If currently used when also uploading video files, the infamous "File could not be placed" when trying to upload videos is created if the watermarking is used for the originals.

Would there be any way to get around this problem? Somehow selectively only to watermark images but not videos (naturally ;D - but how ???)

Best regards,
-MikaK
« Last Edit: October 22, 2004, 06:54:27 am by MikaK »
Logged

DaRichMan

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 5
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #57 on: October 23, 2004, 04:27:09 pm »

Still getting errors like:
Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in ../include/picmgmt.inc.php

Does anyone know what's wrong?
Logged

yemgi

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 16
    • Bahamut Cars
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #58 on: October 24, 2004, 12:18:12 am »

I found one of my errors : my gallery was not using the database I thought  ??? ::)
The configuration menu is now OK
The watermaking is now OK for the uploads
Only problem I still have is when trying to watermark existing pics, it doesn't work and I have the following error :
Code: [Select]
Warning: imagejpeg(): Unable to open 'albums/divers/banni_re_internet.jpg' for writing in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 324
albums/divers/banni_re_internet.jpg modifié avec succès!

Warning: imagejpeg(): Unable to open 'albums/divers/banni_re_internet.jpg' for writing in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 324
albums/divers/banni_re_internet.jpg modifié avec succès!
Logged

tanfwc

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 108
    • tanfwc.com
Re: Permanent Watermark with GD2
« Reply #59 on: October 24, 2004, 04:50:22 am »

I found one of my errors : my gallery was not using the database I thought ??? ::)
The configuration menu is now OK
The watermaking is now OK for the uploads
Only problem I still have is when trying to watermark existing pics, it doesn't work and I have the following error :
Code: [Select]
Warning: imagejpeg(): Unable to open 'albums/divers/banni_re_internet.jpg' for writing in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 324
albums/divers/banni_re_internet.jpg modifié avec succès!

Warning: imagejpeg(): Unable to open 'albums/divers/banni_re_internet.jpg' for writing in /home/httpd/vhosts/bahamutcars.com/httpdocs/subdomains/galleries/include/picmgmt.inc.php on line 324
albums/divers/banni_re_internet.jpg modifié avec succès!

What is the correct permission for "albums/divers"? It can't open up for writing. Make sure it is chmod to 777.
Logged
tanfwc
[ + ] My HomePage
[ + ] GuestBook
[ + ] Photo Gallery
[ + ] Free Image Hosting
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 10   Go Up
 

Page created in 0.052 seconds with 21 queries.