Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Install broken  (Read 5765 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nibbler

  • Guest
Install broken
« on: August 10, 2004, 05:31:03 pm »

The plugins table is created in both basic.sql and schema.sql causing a 'mySQL Error: Table 'cpg140_plugins' already exists'. Maybe it need to be in basic for some reason, I don't know.
« Last Edit: August 28, 2004, 06:15:38 am by GauGau »
Logged

omniscientdeveloper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 901
Re: Install broken
« Reply #1 on: August 10, 2004, 10:53:19 pm »

Not in mine. I think I had added it to basic at first, but removed it when I noticed and put it in the right place. Try updating your basic.sql file.

:)
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Install broken
« Reply #2 on: August 11, 2004, 02:56:07 am »

True, but it is back in v1.51  - update and check.
Logged

omniscientdeveloper

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 901
Re: Install broken
« Reply #3 on: August 11, 2004, 03:17:02 am »

Ok. No biggie. I removed it again. (v1.52)


-omni
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 22 queries.