Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   Go Down

Author Topic: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.2  (Read 135057 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rockas

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 54
  • **Spaceman**
    • Windows and Souls
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #100 on: December 23, 2010, 04:17:04 pm »

Hi Joe.
As I reported in other thread... i'm having a problem witn your plugin.
With version 2.5 all was fine but with all the more recent versions the intermediate image gets too big... any clues to solve this?
You can see an example here: http://lwexposures.com/site/gallery/displayimage.php?album=1&pid=16#top_display_media

Thank you for your time.
Logged
My opinions may change but not the fact that I am right!

Rockas

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 54
  • **Spaceman**
    • Windows and Souls
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #101 on: December 23, 2010, 05:04:19 pm »

Already unistalled all plugins, optimized the database and it continues displaying the big image and not the intermediate :-(
Logged
My opinions may change but not the fact that I am right!

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1498
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #102 on: December 23, 2010, 10:37:11 pm »

Already unistalled all plugins......
There are plugins on the page you linked to.
It shows this error in my Firefox error console.
Quote
Error: document.getElementById("fb-root") is null
Source File: http://lwexposures.com/site/gallery/plugins/fb_oauth/include/fbconnect.js
Line: 25

I would suggest that you uninstall and delete any plugins you now have installed.
Then use the alternate method of installation. Use clean copies of the latest versions.
http://documentation.coppermine-gallery.net/en/plugins.htm#plugin_manager_upload_ftp

Try changing the sorting order of the plugins in Plugin manager. Use the up / down buttons to make changes.

Check the settings in Config for intermediate resize and view.

Rockas

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 54
  • **Spaceman**
    • Windows and Souls
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #103 on: December 23, 2010, 10:43:28 pm »

There are plugins on the page you linked to.
It shows this error in my Firefox error console.
I would suggest that you uninstall and delete any plugins you now have installed.
Then use the alternate method of installation. Use clean copies of the latest versions.
http://documentation.coppermine-gallery.net/en/plugins.htm#plugin_manager_upload_ftp

Try changing the sorting order of the plugins in Plugin manager. Use the up / down buttons to make changes.

Check the settings in Config for intermediate resize and view.


thank you Joe!
Do you think that it is better if I just uninstall and delete all plugins and replace the index.php with a complete fresh clean one (as it comes in the coppermine installation package, ofc)?
Logged
My opinions may change but not the fact that I am right!

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1498
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #104 on: December 24, 2010, 02:02:04 am »

Perhaps I could have been more clear.

It looked like the LightBox was partially loading earlier. Maybe that could indicate that either the new files did not upload /  unzip / install properly or the process of uninstall / delete / upload / reinstall was incomplete.

As far as other plugins go, you will have to find which one might not be functioning or conflicting.

Although this plugin does not run from index.php I can not say how it will run with modified cpg files nor can I say with certainty which other plugins it might conflict with. There are just too many to test all possible combination / permutation scenarios.

Rockas

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 54
  • **Spaceman**
    • Windows and Souls
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #105 on: December 26, 2010, 03:24:28 pm »

After 3 complately new installations using 3 different upload methods (uploading coppermine ZIP package and unpack directly in the server... using FileZilla... using SmartFTP) no luck.

I install coppermine all goes just fine then without any other plugins I just install LightBox 3.1 and it gives me the full image in the intermediate page :-(

I have no clue about what is happening.

I must go on with the site setup as I have a deadline but if you can't reproduce this then later I will try again in a different folder in the server.

Thank you for your time.
Logged
My opinions may change but not the fact that I am right!

valdemar777

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #106 on: January 05, 2011, 02:00:02 am »

Pictures of the big size in Opera 11 do not open, in other browsers all works, and in previous Opera 10 worked 

links http://parijankagallery.ru/displayimage.php?album=98&pos=-4217#top_display_media

Sorry for my bad english
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1498
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #107 on: January 05, 2011, 03:47:47 am »

I can see that on your site, but.....
It works fine on my test gallery with a larger image.
Quote
Filesize:   1297 KiB
Date added:   Jan 04, 2011
Dimensions:   3888 x 2592 pixels

So I looked elsewhere and found....

...it is your theme causing the trouble.

Try first: http://parijankagallery.ru/index.php?theme=eyeball
then try the image you posted.

Maybe it is some of the advertisements or something else that is wrong.





valdemar777

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #108 on: January 05, 2011, 02:43:29 pm »

Thanks. its work fine with curve_green
Logged

profili

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 113
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #109 on: January 05, 2011, 04:14:54 pm »

This plugin gives me this error:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 77 bytes) in /public_html/include/functions.inc.php on line 289
Logged

Rafotograf

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
    • Galeria
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #110 on: February 27, 2011, 03:54:08 pm »

Hi,
I have full size image instead of intermediate after I have installed this plugin (ver 3.1). I have no other plugins installed on my gallery.
My gallery: http://galeria.rafotograf.net
I use igames theme with modifications, but the same is with other themes: curve, rainy_day which I have installed.
Why this plugin doesn't work properly with my gallery?
Thanks for Your  reply.
Logged

cavok

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 93
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #111 on: February 27, 2011, 04:44:04 pm »

Hello Rafotograf, I visited your gallery and LightBox Slideshow seems to works normally.
What is your problem exactly ?
Logged
Coppermine 1.5.22 hosting by Free

Rafotograf

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
    • Galeria
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #112 on: February 27, 2011, 04:59:14 pm »

Hello cavok,
When You click on thumbnail in album view You should see new page with intermediate image (in my gallery 380px height) but now, when I have this plugin installed, there is full size image (680px height) insted of itermediate.
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1498
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #113 on: February 27, 2011, 09:06:04 pm »

I can not reproduce the problem - please uninstall the plugin and I will look at your gallery again.

Rafotograf

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
    • Galeria
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #114 on: February 27, 2011, 09:47:48 pm »

Now I have uninstalled the LightBox Slideshow plugin.
Here are screenshots:
with_plugin.jpg - with installed LightBox Slideshow plugin, intermediate image is fullsize (680px height)
without_plugin.jpg - LightBox Slideshow plugin is uninstalled, intermediate image is in medium(normal) size (380px height)
Logged

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1498
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #115 on: February 27, 2011, 09:55:36 pm »

I can see....

What do have for this setting in Config?

Config >> Thumbnails settings >> Use dimension (width or height or max aspect for thumbnail)*

EDITED

Change the setting to anything but "Exact" - this is something I will have to look at.......

Joe Carver

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1498
  • aka 'i-imagine'
    • Home Page
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #116 on: February 27, 2011, 10:20:36 pm »

Here is a fix.....

Open / edit file plugins/lightbox_notes_for_net/codebase.php

Find:
Code: [Select]
}elseif($CONFIG['thumb_use']=='any' && max($picture['pwidth'], $picture['pheight']) > $CONFIG['picture_width']){
  $condition = true;

Add directly below:
Code: [Select]
}elseif($CONFIG['thumb_use']=='ex' && max($picture['pwidth'], $picture['pheight']) > $CONFIG['picture_width']){
  $condition = true;

Save and upload. Remember to make a backup first.

Rafotograf

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 4
    • Galeria
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #117 on: February 27, 2011, 10:34:17 pm »

Here is a fix.....

Open / edit file plugins/lightbox_notes_for_net/codebase.php

Find:
Code: [Select]
}elseif($CONFIG['thumb_use']=='any' && max($picture['pwidth'], $picture['pheight']) > $CONFIG['picture_width']){
  $condition = true;

Add directly below:
Code: [Select]
}elseif($CONFIG['thumb_use']=='ex' && max($picture['pwidth'], $picture['pheight']) > $CONFIG['picture_width']){
  $condition = true;

Save and upload. Remember to make a backup first.


That's it.
I have this settings in:Config >> Thumbnails settings >> Use dimension : Exact.
Now the plugin works very good.
Thak You for this plugin & Your help.
Logged

pols1337

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: us
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 240
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #118 on: April 26, 2011, 02:36:01 am »

This is an amazing plug-in.  Can I make one suggestion, if it was not suggested before: You add an optional 'download' button to the lightbox controls. 
Logged

Hexo

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 62
Re: LightBox Slideshow jquery (NotesFor.net) v3.1
« Reply #119 on: May 10, 2011, 10:39:52 am »

Hey.
I have just installed this amazing pluing and everthing is working fine.
Is there a way to jump from the albumlistview direct into the lightbox (Fullsize) without the "middlesize"?
Example: i am in the albumlist http://www.emsfriends.com/thumbnails.php?album=51 , click on an image and then the "lightbox" will open directly.
Is there a way to realise this?

Greetz Hexo

(at the moment i havenīt enable the lightbox!)
Pages: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   Go Up
 

Page created in 0.024 seconds with 20 queries.