Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Right Click Menu for 1.5x  (Read 5957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cmfa

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 226
Right Click Menu for 1.5x
« on: February 13, 2011, 08:47:53 pm »

Hi@all

Here the ported plugin from version 1.4 x created from Borzoo Mossavari.
Version is stable. Translation for English, German and French are in the process. Other countries are welcome.
I hope some can use the plugin.
Questions here in the article.
tested with Firefox 3.6x and IE8. :)

DEMO

VG

CMFA
« Last Edit: February 25, 2011, 07:03:49 am by cmfa »
Logged

Mimer

  • Translator
  • Coppermine frequent poster
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 129
    • Fjotte
Re: Right Click Menu for 1.5x
« Reply #1 on: February 24, 2011, 10:21:42 pm »

Hi and tnx for the plugin which I've been using for years in cpg 1.4x.

I've noticed a bug when combined with other plugins.
I have "Slider" and "Mirror" plugins installed and working.
But when I install the "RCmenu" plugin the other plugins won't work.
I've tried to change the order of the plugins but they still won't work.
Will you look in to it?

Best regards
Mimer  8)

IE8
Coppermine 1.5.12
http://www.fjotte.com/gal_fa/ (adult content)
username: tester
password: 4321
No slider: http://www.fjotte.com/gal_fa/index.php (adult content)
No Mirror http://www.fjotte.com/gal_fa/thumbnails.php?album=124 (adult content)
Logged

cmfa

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 226
Re: Right Click Menu for 1.5x
« Reply #2 on: February 25, 2011, 06:57:37 am »

hi,
yes I had similar errors have uninstalled the non-working plugins and reinstalled and then gig it again.
Certainly not the solution but it helped.

VG

CMFA
Logged

dazthephot

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 21
Re: Right Click Menu for 1.5x
« Reply #3 on: February 25, 2011, 05:42:50 pm »

hi there, just installed the plugin. Looks great thanks, very useful.

how would i add - add to favourites function to it?

regards, daz
Logged

profili

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 113
Re: Right Click Menu for 1.5x
« Reply #4 on: February 26, 2011, 02:07:40 am »

This is very cool. But again I would like to have the possibility to copy a photo if I right-click on it. Can you achieve this?
Logged

Mimer

  • Translator
  • Coppermine frequent poster
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 129
    • Fjotte
Re: Right Click Menu for 1.5x
« Reply #5 on: March 02, 2011, 08:23:23 pm »

hi,
yes I had similar errors have uninstalled the non-working plugins and reinstalled and then gig it again.
Certainly not the solution but it helped.

VG

CMFA

Hmm. Still not working for me with "Slider" or "Mirror" plugin.
Tried several combinations of uninstalling and reinstalling the plugins one at a time.
No go. As soon as I install rcmenu the two plugins won't work and if I install the two plugins after installing rcmenu they won't work.
I've tried all the usual stuff like emptying the cache and change the order of plugins.
Have you had any of the two plugins running with the rcmenu?

Another issue is the _blank function. Not working for me in IE8.
I've tried the rcmenu on your DEMO and all links open in same window.
The last version of rcmenu for cpg 1.4x had the same issue.

Mimer  8)
Logged

Mimer

  • Translator
  • Coppermine frequent poster
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 129
    • Fjotte
Re: Right Click Menu for 1.5x
« Reply #6 on: March 05, 2011, 12:02:17 am »

Danish languagefile for RCmenu 3.0.

Mimer  8)
Logged

jpenberthy

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Right Click Menu for 1.5x
« Reply #7 on: July 05, 2011, 06:10:44 am »

Any reason to why it does not work in IE 9?
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.017 seconds with 21 queries.