Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Down

Author Topic: Facebook sharer for cpg1.5.x  (Read 46356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

altenae

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 231
Re: Facebook sharer for cpg1.5.x
« Reply #80 on: July 19, 2012, 01:09:48 pm »

Wel it stopped working, so I have tried another socialshare plugin.

Edward
Logged

papukaija

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Posts: 333
Re: Facebook sharer for cpg1.5.x
« Reply #81 on: July 19, 2012, 05:46:07 pm »

You should start by checking that the actual icon is still on your server and try clearing your bowser's cache. You could also try to use another browser. Make sure javascript is enabled and that any ad blocking software isn't hiding the icon. Are you using the latest version of my plugin? You should update your galleries asap to get the latest security fixes.
Logged

altenae

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 231
Re: Facebook sharer for cpg1.5.x
« Reply #82 on: December 29, 2012, 06:57:06 pm »

Hi,

When this plugin is enabled there is an issue on an Ipad.

Click on the thumbnail and when the larger image appears you first see the page loaded to be shrinked, a white popup and the the normal size comes up.

Please see : www.planepix.nl

Any idea why this is ?

Greetings,

Edward
Logged

papukaija

  • Contributor
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Posts: 333
Re: Facebook sharer for cpg1.5.x
« Reply #83 on: December 30, 2012, 05:30:18 pm »

I don't have an iPad so unfortunately I won't be able to give any specific support for you. However, your gallery seems to be using some kind of flash effect when loading the intermediary images. Could you try if disabling that solves the issue? You should also update your galleries asap to get the latest security fixes.
Logged
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Up
 

Page created in 0.013 seconds with 21 queries.