Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Need Help with installing Jupload  (Read 6287 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hopehermosa

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Need Help with installing Jupload
« on: February 22, 2010, 09:14:52 pm »

When in debug mode this is the error I get:

While executing query "insert into cpg_plugins (name, path,priority)  values ("JUpload plugin Plugin","jupload",2);" on 0

mySQL error: Duplicate entry 'JUpload plugin Plugin' for key 2


Any ideas?
Logged

heavensportal

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 240
    • The Fantasy Attic
Re: Need Help with installing Jupload
« Reply #1 on: February 22, 2010, 11:30:06 pm »

maybe it is already installed?
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Need Help with installing Jupload
« Reply #2 on: February 23, 2010, 06:56:32 am »

You shouldn't have posted in the install board, as your issue definitely is not related to initially installing coppermine, but rather an issue related to JUpload. Moving accordingly. You should do as suggest per board rules for a start...
Logged

etienne_sf

  • Moderator
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 908
    • Wiki
Re: Need Help with installing Jupload
« Reply #3 on: March 08, 2010, 11:50:22 am »

To Joachim:

  There is no 'insert into cpg_plugins' in JUpload. My opinion is that the issue is relative to Coppermine installation, not to JUpload: I found this line in ./include/plugin_api.inc.php. My opinion is that this issue is relative to Coppermine.

Especially with this duplicate key error: what's 2, here ??    I don't know, and I think I can't answer to this one.


To hopehermosa:
- What did you do ?   Did you restore a Coppermine database, on a Fresh Coppermine installation ?
- What's the content of you're ./plugins/ Coppermine folder ?

Etienne
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 21 queries.