Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Go Down

Author Topic: Imageflow (coverflowish JS animation)  (Read 139852 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Timos-Welt

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 800
    • Timos-Welt
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #80 on: December 08, 2008, 07:25:14 pm »

The version of the javascript that is used by this plugin (v0.9) doesn't support that. The author of the script Finn Rudolph changed the license with v1.0 so  from now on it's not free anymore; you have to pay for commercial use. That's why I decided to stay with 0.9 for now, because I can't deliver the js part of 1.0 together with the plugin (different license).
Logged

whoosh

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #81 on: December 15, 2008, 03:05:51 am »

Hi,
I upgraded to 1.4.19, uploaded the Image Flow plug-in.
It worked when I went to the Album List page - I can see it.

However, when I logged out, and tried to return to the Album List page, I get the following error message:

"There was an error while processing a database query"

See:   http://www.photograffs.com/index.php?cat=0.

How do I correct the error?
Logged

whoosh

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 12
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #82 on: December 15, 2008, 03:10:13 am »

Hi again,

here's the debug info:

"/plugins/contact/include/captcha.class.php
Warning line 14: session_start() [function.session-start]: open(/var/php_sessions/sess_d558b83757a23d7e74ba11c3703048fe, O_RDWR) failed: No such file or directory (2)
/plugins/calendar/include/init.inc.php
Notice line 27: Undefined variable: CONFIG
/plugins/captcha/include/captcha.class.php
Notice line 12: A session had already been started - ignoring session_start()"
Logged

Timos-Welt

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 800
    • Timos-Welt
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #83 on: December 15, 2008, 05:54:43 pm »

Sorry, I have absolutely no idea. There's no known incompatibility between Imageflow and Captcha. Could be something with your webserver configuration, could be a bug in Imageflow, could be a bug in captcha - I simply don't know. Does Imageflow work when you uninstall the captcha plugin?
Logged

margreet

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #84 on: January 28, 2009, 10:26:05 pm »

I have installed version 3.01 in coppermine version 1.4.19 and installed it with the help of the plugin manager.
Now if I click on the image it just keeps on loading.
Can anyone tell me how I can solve this problem.
Tanks very much

P.S. I have seen this problem in an earlier post and there you recommended to use an earlier version.
However I can't find an earlier verson on the internet.
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #85 on: January 29, 2009, 08:20:24 am »

Posting a link to your gallery might help for a start...
Logged

margreet

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #86 on: January 29, 2009, 10:15:48 pm »

Logged

Timos-Welt

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 800
    • Timos-Welt
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #87 on: January 29, 2009, 10:41:11 pm »

1. You are using the Highslide plugin.
2. There's no Imageflow animation on your page, you don't seem to have installed the Imageflow plugin at all.
3, This is the wrong thread. You are wasting our time.
4. Highslide doesn't work because you didn't read its README file or the install instructions in the corresponding thread, and you did not install it completely.
5. I recommend to use EnlargeIt! instead of Highslide, because it provides a much better functionality.

Please always read the documentation delivered with the plugins before asking for support. That's especially valid for files that are called README.TXT or README. We call them like this because we want you to read them.

 ???
Logged

margreet

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #88 on: February 01, 2009, 08:03:34 pm »

I'm sorry.
I've been working at the computer for too long and lost concentration.
That's no excuse however :-\
Anyway, you have put me on the right track.
I have installed EnlargiIt!
And it is workin perfectly. great plugin!!

Thank for your time and the Plugin

margreet
Logged

Cath22

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 77
    • Fotofantastic
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #89 on: February 14, 2009, 08:00:43 pm »

I just installed the latest version, (also Enlargeit) but it doesnt seem to work on my site. I only get that loading bar, nothing else happens??
http://www.fotofantastic.nl
For now I use the slider then, but still have a test of the imageflow on the bottom of my site.
And yes I also tried it without the slider installed.

Thanks
Cath
Logged
qui custodiet ipsos custodes

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1997
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #90 on: February 14, 2009, 08:44:31 pm »

It load for me just fine. Indeed I felt amazed to see how fast loaded!

Clean your cache and try again.

Image attached.


P.S: Update! You're running one version behind!
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en espaņol
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

Cath22

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 77
    • Fotofantastic
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #91 on: February 14, 2009, 08:57:47 pm »

It load for me just fine. Indeed I felt amazed to see how fast loaded!

Clean your cache and try again.

Image attached.


P.S: Update! You're running one version behind!
Indeed, now it works on my machine too, although I did a cach clear a few times. Strange things are happening here  ??? But what do you mean to run behind. I only see version 2.8 being mentioned, and I installed that one?
Logged
qui custodiet ipsos custodes

Fabricio Ferrero

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: 00
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1997
  • From San Juan, Argentina, to the World!
    • http://fabricioferrero.com/
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #92 on: February 14, 2009, 09:04:46 pm »

Quote
But what do you mean to run behind.

I mean Coppermine version. Update, you're in risk to be hacked!
Logged
Read Docs and Search the Forum before posting. - Soporte en espaņol
--*--
Fabricio Ferrero's Website

Catching up! :)

YBnormal

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #93 on: February 14, 2009, 09:07:05 pm »

First let me Thanks for this wonderful addition for Coppermine galleries!

I am having a problem with the images changing that show up in Imageflow. When I change the image selection process to Random, Most Viewed, Last Additions, etc. the images do not change. They have been the same since I first installed this mod even after adding more images and changing that setting numerous times.

They do change in the default sections such as Last Additions and Random Files but the images in this plug-in's section and the Slider plug-in remain the same. I should also add that I have tried dumping all cache files, restarting computer, and viewing with Internet Explorer (I use Firefox mostly) but I get the same results.

Here's my gallery: http://twistedreality.us/gallery/index.php

If anyone could help me fix this issue, or explain what I'm doing wrong that would be most appreciated.

NOTE: I did post this question in the Misc forum for this mod, but after searching around the boards more I think I should have asked it here. At first I wasn't sure because the question relates to this plug-in and the Slider plug-in. Both of which I downloaded with the newest EnlargeIt plug-in if that makes any difference. Anyway, my apologies for posting this in two different places.
Logged

Cath22

  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 77
    • Fotofantastic
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #94 on: February 14, 2009, 09:11:46 pm »

I mean Coppermine version. Update, you're in risk to be hacked!

Ah that, yes I know, but updating means my mods are overwritten, I am busy checking these, so it will also work after the update. Needs some editing.
But thanks anyway.
Greetz
Cath
Logged
qui custodiet ipsos custodes

Timos-Welt

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 800
    • Timos-Welt
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #95 on: February 18, 2009, 08:05:51 pm »


Here's my gallery: http://twistedreality.us/gallery/index.php

Your gallery doesn't work for me - it links to pictures that don't exist, for example http://twistedreality.us/gallery/albums/buttons/thumb_teamiconsblue.png - it's simply not there.
Logged

YBnormal

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #96 on: February 18, 2009, 08:28:49 pm »

Your gallery doesn't work for me - it links to pictures that don't exist, for example http://twistedreality.us/gallery/albums/buttons/thumb_teamiconsblue.png - it's simply not there.
I am sorry that it didn't work at the time you checked. I honestly have no idea why it would not be working, unless my host was doing maintenance or resetting the server. I have topics on 3 other forums asking for opinions on my gallery, and nobody has mentioned that it didn't work til now. In those topics I've had several members (probably 20 or more) view it with no problems. The image link that you posted is working for me, and I looked via FTP just to make sure that image was indeed on the server which it is.

Could you please look again when you have a chance? Thanks.
Logged

Timos-Welt

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 800
    • Timos-Welt
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #97 on: February 18, 2009, 09:35:27 pm »

Works fine now. Can't find a problem?
Logged

YBnormal

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #98 on: February 18, 2009, 09:41:34 pm »

The problem is that I have Imageflow set to show "Random" images. If you sit and reload that page over and over the same images show up in the Imageflow section. The "Random Image" section that comes with Coppermine does change the images with each reload of the page, but for some reason this plug-in (and the Slider plug-in) images do not change. I have also set the Imageflow to show "Last Additions" but it still shows the same images even after adding new ones to my gallery (all folders are public viewing if that matters).

Are the images "changing" for you, or do they stay the same? If they are changing for you then it might be a browser issue I guess. I'm using the latest version of Firefox, but also get the same results using IE.

Thanks again for your time in looking at this.
Logged

Timos-Welt

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 800
    • Timos-Welt
Re: Imageflow (coverflowish JS animation)
« Reply #99 on: February 18, 2009, 09:49:08 pm »

Definately a client side issue; the pics change here correctly when I click on reload (Firefox 3).
Logged
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 22 queries.