Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 12   Go Down

Author Topic: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]  (Read 183100 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

iorkara

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 31
  • Be Nice.
    • High Resolution Wallpapers
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #60 on: January 30, 2008, 02:22:24 pm »

Quote
<html xmlns="http://w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<title>Flow Link Example</title>
<script language="javascript">AC_FL_RunContent = 0;</script>
<script src="AC_RunActiveContent.js" language="javascript"></script>
</head>
<body bgcolor="#000000" scroll="auto">
<table width="100%" height="100%" border="0"><tr align="center" valign="middle"><td>
<script language="javascript">
   if (AC_FL_RunContent == 0) {
      alert("This page requires AC_RunActiveContent.js.");
   } else {
      AC_FL_RunContent(
         'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0',
         'width', '900',
         'height', '400',
         'src', 'flow_link',
                                        'FlashVars', 'xmlPath=http://iorkara.com/2/flow_link.php', <!--Absolute path to 'flow.php'-->
         'quality', 'high',
         'pluginspage', 'http://macromedia.com/go/getflashplayer',
         'align', 'middle',
         'play', 'true',
         'loop', 'true',
         'scale', 'showall',
         'wmode', 'transparent',
         'devicefont', 'false',
         'id', 'flow_link',
         'bgcolor', '#000000',
         'name', 'flow_link',
         'menu', 'true',
         'allowFullScreen', 'false',
         'allowScriptAccess','sameDomain',
         'movie', 'flow_link',
         'salign', ''
         ); //end AC code
   }
</script>
</td></tr></table>
</body>
</html>

Is it correct now? I have uploaded this one now. However it just loads....
Im getting this now in IE:
Quote
Error #2044: Unhandled securityError:. text=Error #2048: Security sandbox violation: http://www.iorkara.com/flow_link.swf cannot load data from http://iorkara.com/2/flow_link.php.
   at com.afcomponents.flowlist::FlowList/set contentXML()
   at flow_link_fla::MainTimeline/flow_link_fla::frame1()
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #61 on: January 30, 2008, 02:53:21 pm »

If you set it up to use http://iorkara.com/2/flow_link.php then you have to view it from  http://iorkara.com/flow_link_example.htm, which works as expected.
Logged

iorkara

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 31
  • Be Nice.
    • High Resolution Wallpapers
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #62 on: January 30, 2008, 03:22:46 pm »

Thanks for that! Everyones help is so much appreciated  :)

As you can see, i have already changed it around with size. Just wondering, is it possible to make the link target to a new window?
Logged

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Image Scroller - Based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #63 on: February 24, 2008, 08:56:16 pm »

Are you going to be working on trying to get the transparent wmode to work in Firefox? (I have no clue what will cause it to work in IE but not Firefox)

Kind of a shame I am currently limited to a background color, since I am using a gradient background.  :-\
Transparency now works with the latest version of the Flash Plug-in - http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW

KB

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #64 on: February 28, 2008, 08:56:05 pm »

One (more) request for an enhancement...

Opening the link in a new window would be a great feature to have... I looked through the flow_link.php, and although I'm no php master, it doesn't appear that there is anywhere to modify that script to force a new window. 

This is really a nice piece of work - thanks again for the contribution!

Logged

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #65 on: February 28, 2008, 09:01:21 pm »

I have to ask why some would like it to popup in a new window? Some people have popups blocked, in which case in wouldn't work. And if it's the same exact website, why the new window(s)? Simply hit the "Back" or "Home" button. The Gallery itself never opens new windows (with the exception of viewing the normal size images by themselves).

It can be done, but it's a strange request (IMO).

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #66 on: February 29, 2008, 08:14:37 am »

Bossing users around by opening links in new windows sucks. I usually leave sites that do that to me.
Logged

KB

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #67 on: February 29, 2008, 09:38:27 pm »

Good point - I don't claim to be a master of all things web (which is why I'm using your killer code instead of writing my own). 

How about this, in place of the last request - I see that there is a <description> tag in the flow_link.php xml, but no titles show up in the flash.  I've looked at your "scroller based on ??", and I like how the title field displays above each pic. 

Currently, I'm using the 900x400, no-resize, clickable version of the swf. 

http://greyhoundsofshamrock.net/index.php

(The site is a work in progress...) It would look much better with titles, I think...

Thanks to both previous posters for the opinions - I'll take all the help I can get...  ;)


Logged

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #68 on: February 29, 2008, 11:14:23 pm »

OK, I'll see what I can do.

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: w/Title (600X300)
« Reply #69 on: March 02, 2008, 08:31:15 am »

How about this, in place of the last request - I see that there is a <description> tag in the flow_link.php xml, but no titles show up in the flash.  I've looked at your "scroller based on ??", and I like how the title field displays above each pic.

Try the attached swf. The title will show as dark gray (almost black) text. Understand that of all your images, you only have 2 titles - Rudy (first), Angel (last).

Edit : Updated attachment
« Last Edit: March 05, 2008, 12:47:47 am by rphMedia »
Logged

KB

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: w/Title
« Reply #70 on: March 04, 2008, 01:44:51 am »

Try the attached swf. The title will show as dark gray (almost black) text. Understand that of all your images, you only have 2 titles - Rudy (first), Angel (last).

It looks absolutely great, but I think the "link" functionality got a bit mucked up.  It looks like maybe (total guess) the link area for the center picture is either larger, or not scaling with the size of the swf (I'm scaling to 600 x 300 to fit the width of the column).  If you click anwhere from 4-7 pics off center, the scroller starts to move, but then redirects to the pos=-7 picture.  If you click at the extreme edge of the swf, that doesn't happen.  It appears that the "linked" area extends more to the right than the left. 

I've posted both swf's on the site (http://greyhoundsofshamrock.net).  The top one is the new swf with titles, and the bottom is the previous version (no titles). 

P.S. - Sort of off topic - I know that I've put you through several iterations of requests... if you have a PayPal account, I'd be more than happy to donate for your contributions to this excellent mod...

Thanks much!
Logged

johnf

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #71 on: March 04, 2008, 01:48:16 am »

Love this mod.  Looks great on my gallery - using anycontent.php to put it on the front page.  Clicks right to the image as advertised!
I have a dedicated server with several domains.  Now, I want to access the gallery on domain a from another domain b on my server.  I can do that - the swf appears and plays in domain b...but I can't make it clickable.  You said:

Quote
[quote author=rphMedia link=topic=44042.msg211789#msg211789 date=1181996141
This will run anywhere on your site (domain), doesn't have to be in the gallery only. Flash has a security feature built in to not allow cross-domain executions. There is a fix for this if desired and your server(s) support(s) it. This means that you could have the mod at site A and extract the images from your gallery at site B. Obviously, you'll need control of both (all) domains.

Can you expand on this?  I've done a crossdomain.xml file...I've tried full links inside of the flow_link.php...also tried the flow_link.inc.php suggestion...
Quote
Re: Image Scroller - based on iTunes
« Reply #23 on: June 24, 2007, 07:14:39 PM » 
For those who want an includable version of flow.htm, create a file in the include folder called flow.inc.php:

Code:
<?php

if (IN_COPPERMINE) {
   $path=$CONFIG['site_url'];
} else {
   $path = 'http://GALLERY_URL/';
}
?>
<script language="javascript">AC_FL_RunContent = 0;</script>
<script src="<?php echo $path; ?>flow/AC_RunActiveContent.js" language="javascript"></script>
<script language="javascript">
   if (AC_FL_RunContent == 0) {
      alert("This page requires AC_RunActiveContent.js. In Flash, run \"Apply Active Content Update\" in the Commands menu to copy AC_RunActiveContent.js to the HTML output folder.");
   } else {
      AC_FL_RunContent(
         'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0',
         'width', '750',
         'height', '250',
         'src', 'flow',
         'FlashVars', 'xmlPath=<?php echo $path; ?>flow.php', <!--Absolute path to 'flow.php'-->
         'quality', 'high',
         'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer',
         'align', 'middle',
         'play', 'true',
         'loop', 'true',
         'scale', 'showall',
         'wmode', 'window',
         'devicefont', 'false',
         'id', 'flow',
         'bgcolor', '#000000',
         'name', 'flow',
         'menu', 'true',
         'movie', 'flow',
         'salign', ''
         ); //end AC code
   }
</script>
Then use the include function to add the scroller on a gallery page.

When including the file in an external application, add this line before the inclusion line:

Code:
define('IN_COPPERMINE', false);

Edit GALLERY_URL accordingly.
Gallery and working scroller are at http://www.backgroundlibrary.com
Second location is <!--http://www.presentersresource.com/ gallery.html-->  (remove space before gallery.html this is a temporary page)

I read about the crossdomain.xml rules, and attempted to include both the domainname.com and the www. domainname .com versions of all the sites.

Thank you for any assistance you can offer.
Logged

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: w/Title
« Reply #72 on: March 04, 2008, 08:09:03 am »

Quote from: KB
It looks absolutely great, but I think the "link" functionality got a bit mucked up.
You're correct. That was an old buggy version. I've updated the attachment above. I also resized to 600X300. Re-download (clear your cache) and see if that works for you.

@johnf - before we proceed, you need to make sure that your host supports the crossdomain.xml policy file - some do not.

johnf

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #73 on: March 04, 2008, 03:47:33 pm »

hello rphmedia-
Just called my host and they said yes it is supported.  So what do I need to do next?
Thank you again for the mod and for this assistance.
J
Logged

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #74 on: March 04, 2008, 04:31:31 pm »

hello rphmedia-
Just called my host and they said yes it is supported.  So what do I need to do next?
Thank you again for the mod and for this assistance.
J

Try making your:

'xmlPath=http://www.backgroundlibrary.com/GALcpg1410/flow_link.php'

...instead of that variable you have there.

Other than that, it should work. I just tested it at my site.

johnf

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 13
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #75 on: March 04, 2008, 04:54:12 pm »

Hello rphMedia - thanks for your quick reply...but I'm confused:

Here's the html code at the gallery.html page I'm trying to get to click to the intermediate image on the backgroundlibrary.com site - (gallery.html is the temp page found at my second domain  presentersresource. com)

Code: [Select]
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=ISO-8859-1">
<TITLE>template-gallery</TITLE>
<script language="javascript">AC_FL_RunContent = 0;</script>
<script src="http://www.backgroundlibrary.com/GALcpg1410/AC_RunActiveContent.js" language="javascript"></script>


<?php 
define
('IN_COPPERMINE'false);
include(
"http://www.backgroundlibrary.com/GALcpg1410/include/flow_link.inc.php"); 
?>

<body bgcolor="#FFFFFF" scroll="auto">
<table width="100%" height="100%" border="0"><tr align="center" valign="middle"><td>
<script language="javascript">
if (AC_FL_RunContent == 0) {
alert("This page requires AC_RunActiveContent.js.");
} else {
AC_FL_RunContent(
'codebase', 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0',
'width', '900',
'height', '400',
'src', 'http://www.backgroundlibrary.com/GALcpg1410/flow_link',
                                        'FlashVars', 'xmlPath=http://www.backgroundlibrary.com/GALcpg1410/flow_link.php', <!--Absolute path to 'flow.php'-->
'quality', 'high',
'pluginspage', 'http://www.macromedia.com/go/getflashplayer',
'align', 'middle',
'play', 'true',
'loop', 'true',
'scale', 'showall',
'wmode', 'transparent',
'devicefont', 'false',
'id', 'flow_link',
'bgcolor', '#000000',
'name', 'flow_link',
'menu', 'true',
'allowFullScreen', 'false',
'movie', 'http://www.backgroundlibrary.com/GALcpg1410/flow_link',
'salign', ''
); //end AC code
}
</script>
</HEAD>
<BODY BGCOLOR="#FFFFFF" TEXT="#000000" LINK="#0000FF" VLINK="#0000CC" ALINK="#FF0000" TOPMARGIN=0 LEFTMARGIN=0 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0>
</BODY>
</HTML>

I believe that I already have the xmlPath set as you suggested.  Is there another document you are referring to?
Many thanks
« Last Edit: March 05, 2008, 05:40:20 pm by Pascal YAP »
Logged

KB

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: w/Title
« Reply #76 on: March 04, 2008, 08:39:44 pm »

You're correct. That was an old buggy version. I've updated the attachment above. I also resized to 600X300. Re-download (clear your cache) and see if that works for you.

I think we're halfway there - clicking to the left of the center image works perfectly... clicking to the right of the image still has the same odd action...

The new swf is on the site (top slideshow):  http://greyhoundsofshamrock.net

The sizing is *great* - much better! 
Logged

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #77 on: March 04, 2008, 09:21:44 pm »

@KB - OK, you got me... I uploaded the new file in the same post to keep things from getting confused. It won't be perfect because of the different sizes of everyone's thumbnails, but it should be close enough.

@johnf - Could be yet another Flash security issue. I originally made these without the dynamic links (ie, never tested separate domains w/embedded links). It's funny that it will work on the same domain loading from different folders (which Flash does treat as a different entity), just won't budge on 2 totally different domains - will need research. It's very lucky that they work by showing/loading the images from another domain. I guess opening links from another domain is another technical hurdle altogether.

Maybe put a hard link somewhere telling them to simply visit the gallery. It would probably be better than having them start somewhere else other than the Gallery start page anyway (MO). Just a recommendation.

KB

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 11
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #78 on: March 05, 2008, 12:17:40 am »

@KB - OK, you got me... I uploaded the new file in the same post to keep things from getting confused. It won't be perfect because of the different sizes of everyone's thumbnails, but it should be close enough.

Well - the good news is that the scrolling looks great...

The not-so-good news is that the only clickable area to hit the gallery is a gray box that sits on top of the middle picture... :)
Logged

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Image Scroller - based on iTunes [link to Intermediate]
« Reply #79 on: March 05, 2008, 12:47:04 am »

The not-so-good news is that the only clickable area to hit the gallery is a gray box that sits on top of the middle picture... :)

Sorry. It's been a long day. I've updated the attachment one more time.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 12   Go Up
 

Page created in 0.027 seconds with 20 queries.