Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: I lost my board  (Read 8658 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

toria55

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
I lost my board
« on: March 18, 2008, 12:12:43 am »

I was in the config screen and after changing around a few settings, I decided to reset everything.  I clicked the box that said something to the effect of 'reset to factor settings' and I go this message:

Critical error 
There was an error while processing a database query

I don't even know where to begin fixing this mess.  Can anyone help?
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: I lost my board
« Reply #1 on: March 18, 2008, 12:28:15 am »

Enable debug mode.
Logged

toria55

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: I lost my board
« Reply #2 on: March 18, 2008, 12:41:44 am »

I'm sorry to have to admit this, but I really green at this. Where do I go to find the debug mode? 
Logged

Nibbler

  • Guest
Re: I lost my board
« Reply #3 on: March 18, 2008, 12:50:50 am »

Logged

wenwenguo

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Gender: Female
  • Posts: 3
Re: I lost my board
« Reply #4 on: June 25, 2008, 10:43:53 pm »

what part of baoard do you lose? ::)
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: I lost my board
« Reply #5 on: June 26, 2008, 07:34:49 am »

Coppermine is not a forum nor board anyway, but a gallery...
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.021 seconds with 22 queries.