Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 2 [3]   Go Down

Author Topic: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine.  (Read 59708 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Farnsi

  • LocalSupporter
  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 177
Logged
Regards,
Farnsi

.JRauck

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine.
« Reply #41 on: August 28, 2008, 09:27:32 am »

Oh well, I was trying to do it manually since my first plugin I have ever installed I had to do it manually. Nevermind my question.
Logged

stardust

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 44
Re: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine.
« Reply #42 on: August 31, 2008, 06:37:38 pm »

I have two questions:

1. How do we add a default "No Rank"? I've got the image but I don't know how to code it.

2. Is there a way we can add more than five ranks?

Logged

cadillac807

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine.
« Reply #43 on: April 01, 2009, 05:20:07 pm »

Thanks GauGau.


WOW sorry I am not sure if I am doing this right I am a noob but great plugin it rocks
Logged

jimi007

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine.
« Reply #44 on: September 09, 2009, 09:11:05 am »

@Nibbler - Thanks for the bug reports, i have uploaded a new version.

@Halfhidden - I just installed the plugin to my cpg1418 test bed and it works as expected.

Replace the contents of profile.php with the attahed file.



i am new user towards coppermine and recently install this useful plugin but its not working for me as i do all in instruction file and also replace this profile.php with mine but ranking not appear to profiles plz any one help to solve my probelm thnkx in advance.
Logged

jimi007

  • Coppermine newbie
  • Offline Offline
  • Posts: 14
Re: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine.
« Reply #45 on: September 09, 2009, 09:17:16 am »

i am new user towards coppermine and recently install this useful plugin but its not working for me as i do all in instruction file and also replace this profile.php with mine but ranking not appear to profiles plz any one help to solve my probelm thnkx in advance.

thnkx god its work but now pictures rank1.jpg rank2.jpg ......    are not shown next to rank plz help
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine.
« Reply #46 on: September 10, 2009, 10:37:52 am »

Learn to respect board rules first.
Logged

Vinicius Machado

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 37
Re: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine.
« Reply #47 on: January 06, 2010, 11:05:30 pm »

Hi, my english is not so goog. So I will try to be as clear as possible.

I've instaled the plugin Copper Rank. Everything is fine, but the images fom Rank are not appearing, they are broken. Even setting the path in quotes and at the standard location they are still broken.
Please take a look at:

www.viniciusmachado.com/crisevini/album

Best regards,

Vinicius Machado
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine.
« Reply #48 on: January 07, 2010, 09:03:45 am »

Post a deep link and a non-admin test user account if that is needed to access individual files on your gallery.
Logged

Vinicius Machado

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 37
Re: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine.
« Reply #49 on: January 07, 2010, 11:39:07 am »

Post a deep link and a non-admin test user account if that is needed to access individual files on your gallery.

Sorry, what is a deep link. The link that I've posted Isn't it enough? (;my english is not good)

User: tester
Password: tester123
Logged

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine.
« Reply #50 on: January 07, 2010, 05:02:36 pm »

Sorry, what is a deep link.
http://en.wikipedia.org/wiki/Deep_link  ::) Turn debug mode off. Turn notices display off. Then post a deep link to a page where the images should show up on but don't.

As far as I can see, the rank should show on the profile page (e.g. http://www.viniciusmachado.com/crisevini/album/profile.php?uid=1) - that's at least where I have found a broken image - the page is looking for http://www.viniciusmachado.com/crisevini/album/%22plugins/CopperRank/images/rank5.jpg%22, where the %ss translates to double quotes, so I guess you have put something in double quotes on the config panel of that plugin that you shouldn't have put into those quotes. Attach a screenshot of the plugin's config panel if my reply doesn't solve your issue.
Logged

Vinicius Machado

  • Coppermine novice
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 37
Re: CopperRank - The First Ranking System For Coppermine. (Solved)
« Reply #51 on: January 07, 2010, 05:21:00 pm »

so I guess you have put something in double quotes on the config panel of that plugin that you shouldn't have put into those quotes. Attach a screenshot of the plugin's config panel if my reply doesn't solve your issue.

Thanks GauGau, it solves my issue, you were right. It was the double quotes. And once again, sorry about being bother, but its difficult, cause Im newbie in PHP and in English as well, so I have to understando a lot of technical stufs on a language that is not my natural one...

Best Regards,

Vinicius Machado
Logged
Pages: 1 2 [3]   Go Up
 

Page created in 0.029 seconds with 21 queries.