Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 19   Go Down

Author Topic: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )  (Read 379682 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Fabrian

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 126
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #80 on: October 04, 2006, 09:57:00 pm »

Agreed.  The problem originated out of sheer tired.  I just wanted to bring it foward.
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #81 on: October 04, 2006, 11:52:50 pm »

@rphMedia : Thank you for support ;)
@Fabrian : Thank you for reporting this :)
As you mention before this is space issue ,
- when you set the plugin for showing intermediate image it should check the intermadite image to be exist and cause you have space on the path the is_file() function couldn't see the intermediate image so plugin use fullsize image (blind choose, without checking for existance of fullsize)
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Davide Renda

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1427
  • aka "Lontano"
    • www.daviderenda.eu
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #82 on: October 06, 2006, 01:19:39 pm »

I may have found a bug: images uploaded through XpPublish feature are not "highslided" from this plugin.
Have a try on this album where, most of the images (the first ones) were uploaded from me in the office through XP, while other ones from home with either batch add or simple upload the last 7 ones in bottom page).
All images uploaded with XpPublish can be recognised as the url is something as .. /albums/wpw-2006xxxx/image.jpg

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #83 on: October 06, 2006, 05:10:54 pm »

Lontano , I've checked that album , all those pictures have complex filename such as 2003.03.mont.st.michel.jpg
These filenames are not regular and plugin couldn't apply to this type of file , use a simpler filename (use _ instead of .)
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Davide Renda

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1427
  • aka "Lontano"
    • www.daviderenda.eu
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #84 on: October 07, 2006, 04:34:52 pm »

yop, that's it; I've made a deeper search through the gallery and other images uploaded through XpPublish "highslides" - it's a matter of filenames ;-)

Quinti

  • Translator
  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 79
    • Quinti.net
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #85 on: October 10, 2006, 11:54:37 pm »

HI!

no..., no run with sef mod....
debug shows:
Code: [Select]
/plugins/highslide/include/init2.inc.php

    * Warning line 21: mysql_free_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource

/plugins/highslide/codebase.php

    * Notice line 164: Use of undefined constant admin_show - assumed 'admin_show'
    * Notice line 164: Use of undefined constant admin_show - assumed 'admin_show'

/include/functions.inc.php

    * Warning line 483: sprintf(): Too few arguments
    * Warning line 483: sprintf(): Too few arguments
    * Warning line 483: sprintf(): Too few arguments
    * Warning line 483: sprintf(): Too few arguments
    * Warning line 483: sprintf(): Too few arguments

Joachim Müller

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 47844
  • aka "GauGau"
    • gaugau.de
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #86 on: October 11, 2006, 12:09:51 am »

Lontano , I've checked that album , all those pictures have complex filename such as 2003.03.mont.st.michel.jpg
These filenames are not regular and plugin couldn't apply to this type of file , use a simpler filename (use _ instead of .)
Filenames as the one posted above should be fixed as per cpg1.4.8 or better. Subsequently, I guess that your gallery is outdated.
Not related to this plugin imo.
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #87 on: October 11, 2006, 12:11:46 am »

@Quinti:Those notices ,are not related to your sef issue
As I said before I didn't test sef compatibilty , guess I should test it now ! ::)
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #88 on: October 11, 2006, 12:13:36 am »

@gaugau:I think, maybe it's a XP publish bug
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Quinti

  • Translator
  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 79
    • Quinti.net
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #89 on: October 11, 2006, 12:25:43 am »

jej...sorry, i no view the admin button

wants run...but no..., shh, a litlle bit... look: http://www.fotosdesarria.com/

Quinti

  • Translator
  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 79
    • Quinti.net
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #90 on: October 11, 2006, 12:32:04 am »

Hi

take the Spanish translation
« Last Edit: October 11, 2006, 12:43:20 am by Quinti »
Logged

Quinti

  • Translator
  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 79
    • Quinti.net
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #91 on: October 11, 2006, 01:02:24 am »

RUN!!

i haved other js scripts

run run

is great this plugin eh? :))

Quinti

  • Translator
  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 79
    • Quinti.net
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #92 on: October 11, 2006, 01:21:35 am »

suggestions:

this lines in the .js

cpghs_restoreTitle : 'Clica para restaurar la foto',
cpghs_loadingText : 'Cargando...',

could be translated in lang.php?

_ _ _ _

in Readme.txt puts:
"Installation:
1.copy captcha folder to your plugins folder"

"captcha" instead of "HighSlide", jijji i'm now a contributor!!!, jejejejje

greetings and all the best :)

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #93 on: October 11, 2006, 05:53:34 am »

- So it's compatible with SEF ;)

- Thank you for translation

- I'll check those lines and will try to add them to lang file

Quote
1.copy captcha folder to your plugins folder"

"captcha" instead of "HighSlide", jijji i'm now a contributor!!!, jejejejje

Copy/Paste typo.... :P
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Quinti

  • Translator
  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 79
    • Quinti.net
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image ) validating xhtml
« Reply #94 on: October 12, 2006, 05:14:48 am »

Hi!!

validating the higslide to XHTML 1.0:

         if($HIGHSLIDESET[detail]==1 || $HIGHSLIDESET[close]==1){
            $rep_str.='<ins><div class="highslide-caption" style="height:15px;"id=\'caption-for-'.$match[3].'\'>';
         }
         if($HIGHSLIDESET[detail]==1){ // add link to intermadiate
            $rep_str.='<div onclick="location.href=\''.$match[1].'\'" class="highslide_dtails" style="float:left;" onmouseover="this.className=\'highslide_dtails_over\'"  onmouseout="this.className=\'highslide_dtails\'">'.$lang_plugin_highslide['detail'].'</div>';
         }
         if($HIGHSLIDESET[close]==1){ // add link to intermadiate
            $rep_str.='<div onclick="hs.cpghs_closeId(\''.$match[3].'\')" align="right" class="highslide_dtails" style="float:right;" onmouseover="this.className=\'highslide_dtails_over\'"  onmouseout="this.className=\'highslide_dtails\'">'.$lang_plugin_highslide['close'].'</div>';
         }
         if($HIGHSLIDESET[detail]==1 || $HIGHSLIDESET[close]==1){
            $rep_str.='</div></ins>';

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #95 on: October 12, 2006, 06:20:52 am »

Thank you Quinti ,
but that's not correct way,
Next release would be Valid XHTML 1.0 Transitional!
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Quinti

  • Translator
  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 79
    • Quinti.net
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #96 on: October 12, 2006, 06:44:34 am »

Hi Sami

yes, it's correct,
in your page is no correct because u have little photos and in the index, shows repeats images, and XHTML no admit (is no correct) repeat the same ID

but if you had only the last post, for example, will be valid.
refresh validator

greetings!

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #97 on: October 12, 2006, 06:51:32 am »

I'm using future release on my gallery ;) , So you didn't see any error , the only error is for duplicate image (duplicate ID)

use attached codebase instead of yours , you'll see ;)
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #98 on: October 15, 2006, 10:25:18 am »

New release with New features, check the initial post for more (Valid XHTM, image title on caption & ....)
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Quinti

  • Translator
  • Coppermine regular visitor
  • **
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 79
    • Quinti.net
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #99 on: October 15, 2006, 04:17:50 pm »

Hi

get the spanish translation in utf-8


thanks Bonzoo!  ;)
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 19   Go Up
 

Page created in 0.022 seconds with 21 queries.