Advanced search  

News:

cpg1.5.46 Security release - upgrade mandatory!
The Coppermine development team is releasing a security update for Coppermine in order to counter recently discovered vulnerabilities. It is important that all users who run version cpg1.5.44 or older update to this latest version as soon as possible.
[more]

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 19   Go Down

Author Topic: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )  (Read 379619 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #60 on: October 02, 2006, 05:05:55 pm »

New version released :)
@PYAP : Thank you for fast reply
@lontano : old italian lang file added to this pack , I'm waiting for your reply and thank you for tranlation
@rphMedia : Thanks man for suggestions , I hope it work on your custom theme
@Quinti : SEF compatibilty option added to this version but as I don't have SEF enabled , it's not tested , So i'm waiting for your confirmation

Hope you all enjoy this ... ;D
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Pascal YAP

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Country: fr
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 13833
  • Hello World :-)
    • CPG 1.5.x ExperiMental website
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #61 on: October 02, 2006, 05:24:26 pm »

Sami,

On new install, i receive an error from line 68 in french.php
Code: [Select]
Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in french.php on line 68But my file had 66 lines  ??? What'z the matter ?

PYAP
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #62 on: October 02, 2006, 05:30:50 pm »

Sorry It was mine ;D
Package updated
Download it again,
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Davide Renda

  • Dev Team member
  • Coppermine addict
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 1427
  • aka "Lontano"
    • www.daviderenda.eu
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #63 on: October 02, 2006, 09:32:10 pm »

Quote
@lontano : old italian lang file added to this pack , I'm waiting for your reply and thank you for tranlation
here attached the updated file - thank you!

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #64 on: October 02, 2006, 09:58:09 pm »

@rphMedia : Thanks man for suggestions , I hope it work on your custom theme

OK Sami, we're getting closer :)

For my sample gallery, I don't have a js theme, but I do have 'lightbox plus....'

Works in Firefox perfectly ??? --- It's respecting non-image types now :):)

IE wants to open a browser window (same window). ((I eventually would like it to be cross-browser friendly))

Have no idea what IE does that Firefox doesn't.  More troubleshooting...

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #65 on: October 02, 2006, 11:01:44 pm »

So plugin works withh FF and have issue with IE for you ?
Then try refresh with ctrl+f5 in case of cache issue
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #66 on: October 02, 2006, 11:16:10 pm »

I wish it was that simple ;D

I have the plugin installed at http://gallery.rphmedia.net if you'd like to explore.  Firefox is doing everything [correctly].  IE is missing something or ....

((I also tried it with the foliage theme (Gizmo's nice find) and your plugin fails miserably with that theme, but that's OK, I'd rather it work with the other visual mods))

I wish it would work with everything, but we can't have it all  ;)

Still, good work Sami --------- take a break :)

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #67 on: October 02, 2006, 11:31:49 pm »

Ron works for me in both FF and IE with classic theme , I'll check your default theme for JS conflict ...
btw it's better if you set the Slide should show on option to intermediate
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #68 on: October 03, 2006, 12:36:58 pm »

Ron works for me in both FF and IE with classic theme

I know, it works with classic theme because I don't have lightbox (plus) included with that theme. 

I think I will bow out, because my problem is unique.  Like I said, I would just like all these great mods to work together.  I may be asking too much  :-[

Fabrian

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 126
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #69 on: October 04, 2006, 07:25:40 am »

I had a little problem, though you should know as it's consistant.

I had two folders in the uploads directory that where missing underscores or dashes.  Even though highslide was set to show intermediate, it would still expand into the the full size image as if it were set that way..  I renamed the folders that had missing characters and it was fine again (basically if there were any "%" in the link path).

I thought it was me, because I'm usually doing this stuff late at night half asleep and make silly mistakes, but I checked the problem and resolution thoroughly before I posted.
Logged

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #70 on: October 04, 2006, 04:08:56 pm »

can you post a direct link to those pictures ?
I know that you rename those folders but I want to check the whole url
and would you tell me the old name of those folders ?
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #71 on: October 04, 2006, 06:20:23 pm »

@rphMedia :
I find a solution for you ;) let's check it ...
open up your spica.js and comment out lines around 27 ~34 , final code should be like this
Code: [Select]
/*Array.prototype.indexOf = function(value,idx)
{
if (typeof(idx) != 'number') idx = 0;
else if (idx < 0) idx = this.length + idx;
for (var i=idx,n=this.length;i<n;i++)
if (this[i] === value) return i;
return -1;
}*/

I've no idea why IE reject HS plugin by setting this function but this way both lighbox plus and Highslide will work
Also check it with more browser for any other issue cause by commenting !
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #72 on: October 04, 2006, 07:14:32 pm »

Getting even closer.  Now Firefox doesn't like the scripts. IE works good, both js's !

Firefox complaint -

Error: Browser is not a constructor
Source File: http://gallery.rphmedia.net/themes/blackbirch/js/spica.js
Line: 51

Error: Event.register is not a function
Source File: http://gallery.rphmedia.net/themes/blackbirch/js/lightbox_plus.js
Line: 593

I wish I knew Javascript a little better.  I know enough to get by  :(

Sami

  • VIP
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3686
  • BMossavari
    • My Project
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #73 on: October 04, 2006, 07:32:07 pm »

:)
The way you commenting that out is wrong
replace this:
Code: [Select]
if (!Array.prototype.indexOf)
/*{
Array.prototype.indexOf = function(value,idx)
{
if (typeof(idx) != 'number') idx = 0;
else if (idx < 0) idx = this.length + idx;
for (var i=idx,n=this.length;i<n;i++)
if (this[i] === value) return i;
return -1;
}
}*/
with this
Code: [Select]
if (!Array.prototype.indexOf)
{
/*Array.prototype.indexOf = function(value,idx)
{
if (typeof(idx) != 'number') idx = 0;
else if (idx < 0) idx = this.length + idx;
for (var i=idx,n=this.length;i<n;i++)
if (this[i] === value) return i;
return -1;
}*/
}
Logged
‍I don't answer to PM with support question
Please post your issue to related board

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #74 on: October 04, 2006, 08:42:22 pm »

That did it Sami, you're a genius  :)

Both, your Plugin and Gizmo's Lightbox mod works perfect in all of the standard themes !  I think it's an outstanding alternative for viewing the CPG's.  So smooth and streamlined (and quiet, no annoying clicks).

Thanks ! & Keep Plugin  ;D

Fabrian

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 126
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #75 on: October 04, 2006, 08:57:38 pm »

can you post a direct link to those pictures ?
I know that you rename those folders but I want to check the whole url
and would you tell me the old name of those folders ?

Look here: http://thefabhouse.com/testcpg

The directory where the images sit were created, and then the pictures were batch added.  I'm mentioning this because I noticed, when I looked at the path highslide was using for the image, in the directory that has spaces, the image filename is what I named it before I uploaded.  In the directory that has no spaces, the image name has normal_ before the filename.  So it seems when the directory name has spaces, cpg is not creating an intermediate file when adding the pictures to an album.
Logged

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #76 on: October 04, 2006, 09:10:31 pm »

I'm pretty sure that the conflict is with the foliage theme.

Check here, it works good with the classic theme -

http://www.thefabhouse.com/testcpg/?theme=classic

Unless I'm missing something.

EDIT: OK, I do see what you're saying now, but this doesn't have anything to do with the Highslide Plugin. That is a weird occurance.  "Could" be the server?

Fabrian

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 126
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #77 on: October 04, 2006, 09:16:37 pm »

Unless I'm missing something.

Yes.  The default theme is set to Orange Sky anyway, I'm not sure why you're mentioning the foliage theme.  You should only see two files, with and without spaces.  Notice the expaned image...on my test gallery highslide is set to index only and not all images.
Logged

Fabrian

  • Coppermine frequent poster
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 126
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #78 on: October 04, 2006, 09:23:38 pm »

I'm pretty sure that the conflict is with the foliage theme.

Check here, it works good with the classic theme -

http://www.thefabhouse.com/testcpg/?theme=classic

Unless I'm missing something.

EDIT: OK, I do see what you're saying now, but this doesn't have anything to do with the Highslide Plugin. That is a weird occurance.  "Could" be the server?


I checked everything again, and I don't think it's server side, but I thought maybe with cpg.  I checked what files exist in both directories (with spaces and without spaces) and all three files are there in both (orig file,thumb and normal).  The problem I see is Highslide is choosing the full image for intermediate for the file in the "with spaces" directory and it's choosing the normal image for intermediate for the file in the "without spaces" directory. 
Logged

rphMedia

  • Contributor
  • Coppermine addict
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 515
  • ***muvipix.com***
    • muvipix - Music | Video | Pictures
Re: Highslide (Skip Intermediate Page and show full image )
« Reply #79 on: October 04, 2006, 09:28:24 pm »

I would merely recommend not using spaces or any special characters in directories or filenames.  This is a long standing practice in order to avoid such problems.  Highslide is doing what it's supposed to  :)

Not trying to be difficult here at all.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ... 19   Go Up
 

Page created in 0.031 seconds with 21 queries.